Komentara: 16
Pregleda: 7046

Vojput asfaltira ulice pre zime

17.09.2013. u 12:03h
Izvor: Vojvođanska Svaštara
Nakon više od tri meseca kako je pokrenut postupak javne nabavke, napokon je poznato da će ulice u Subotici obnoviti i asflatirati „Vojput“ i to za 115,4 miliona dinara. Posao im je poveren u postupku dogovaranja, nakon što ni jedan od dva ponuđača nisu podneli potpunu i odgovarajuću dokumentaciju.
Vojput asfaltira ulice pre zime

U najvećem ovogodišnjem komunalnom poslu koji radi Direkcija za izgradnju grada asflat će stići do ulica 4. jula i 15. avgusta na Kelebiji, Zmaj Jovine u Tavankutu, Ferenci Ibolje i Štipskoj u Malom Radanovcu, Baje Pivljanina u Bajmoku, 4. jula na Paliću, Martonoške u Velikom Radanovcu gde bi trebala da se napravi i pešačka staza u Radanovačkoj, putari  će stići i u ulicu Proleterskih brigada u Zorki, Guljaš Đule u Čantaviru i Moravskoj u Bačkim vinogradima.

Takođe bi trebalo da se uradi i tri proširenja raskrsnica Braće Radića i Maksima Gorkog, Kizura Ištvana i Segedinskog puta, kao i Ante Parčetića i Segedinskog puta. U sva tri slučaja radi se o uvođenju nove trake za skretanje ulevo, kako bi se obezbedila brža komunikacija na ovim frekventnim raskrsnicama.

Od trenutka uvođenja u posao, izvođač ima 25 dana za svaku pojedinačnu ulicu, što znači da postoji velika verovatnoća da sugrađani koji su prethodnih jeseni i zima kuburili sa blatnjavim i poplavljenim ulicama, još ove jeseni dobiju čvrstu podlogu u svojim ulicama i reše se blata zbog kojeg nisu mogli izaći iz svojih dvorišta.

Izvor: Vojvođanska Svaštara
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 7046
Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

vojput

spisak ulica za asfaltiranje

asfaltiranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.