Komentara: 32
Pregleda: 8267

Vojislav Šešelj posetio Novi Žednik

02.03.2016. u 00:00h
Izvor: OO Srpska radikalna stranka (SRS)
Saopštenje za javnost Gradskog odbora Srpske radikalne stranke u Subotici povodom posete Vojislava Šešelja Novom Žedniku prenosimo u nastavku.
Vojislav Šešelj posetio Novi Žednik

Profesora dr Vojislava Šešelja prilikom posete Novom Žedniku, dočekalo je više stotina građana Žednika. Sala je bila premala da primi sve i čuju poruke koje je imao da kaže predsednik SRS.

Dr Šešelj je istakao da predstojeći izbori treba da budu referendum između ulaska u Evropsku uniju ili čvršću saradnju sa Rusijom za koju se zalaže SRS i podseća da je upravo za vreme Vlade u kojoj je SRS učestvovala 1999 godine potpisan najpovoljniji sporazum po kome možemo da sve što proizvedemo izvezemo neograničeno u Rusiju. Zalažio se za vojni savez sa Rusijom i ODKB da bi zaštitili svoje granice i teritoriju i upozorio je na opasnost i nove krize jer Amerikanci naoružavaju Hrvatsku,a Hrvatska opet uvodi vojnu obavezu iza čega stoji njen interes da pozivajući se na neke stare katastarske knjige da otme levu obalu Dunava u Bačkoj,Šarengradsku Adu,i zasiguno nikada neće odustati od oduzimanja celokupnog Srema. Naša jedina sila zaštitnica može biti samo Rusija.

Obećao je poljoprivrednicima da ukoliko SRS dobije poverenje birača da će slomiti uvoznički lobi i zaštititi domaću prouzvodnju. Istakao je da će SRS izaći pred građane sa novim ekonomskim programom i osudio sve loše poteze Vlade Srbije pogotovo prema penzionerima i radnicima.

// kraj saopštenja

Izvor: OO Srpska radikalna stranka (SRS)
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 32
Pregleda: 8267
Povezane teme
srpska radikalna stranka srs lokalni izbori 2016 izbori 2016
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.