• Pregleda: 2707

Vodovod: raspisan tender za 3 objekta

Vodovod: raspisan tender za 3 objekta

Javno komunalno preduzeće raspisalo je prvi tender za izbor izvođača radova u okviru projekta za izgradnju kapitalnih objekata vodosnabdevanja i odvođenja otpadnih voda, koji se finansira putem kredita od Evropske banke za obnovu i razvoj u iznosu od 11,5 miliona evra.

U "Vodovodu" početak radova na prva tri objekta – Kolektoru VII, Kolektoru II i magistralnoj cevovodnoj mreži očekuju u oktobru.

Naredna javna nabavka za izgradnju poveza istočnog i zapadnog magistralnog cevovoda i magistralnu mrežu u Lošinjskoj ulici biće spremna za mesec dana, a nakon toga raspisaće se i tender za Vodozahvat II.

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

6
borat Odgovori
Demokrate smislile Gojko ce profitirati kao i kod precistaca Palic motel!A precistac popucao i propusta ako bude isti izvodjac bolje da im dalo sve pare i jos koji milion!
exsex Odgovori
O cemu ovi pricaju? Kao da grad nema vodovodnu mrezu, sve funkcionise ima pritiska, pa cemu onda ti silni millioni?
A odvod su pre nekoliko godina obnovili, sa precistacem. Bolje bi bilo da prociste slivnike pored puteva, kostace mnogo-mnogo manje para.
Izvodjacima millioni, a nama gradjanima , poskupljenje vode.. eto nam.
lakumity103 Odgovori
Kako su dosada birali, verovatno ce opet posao dati nekim Holandezima koji grade sa pukotinama.
Valeria Odgovori
Nek se smislila direktorica da raspise tender. Od maja 2012.godine joj je trebalo. 25 meseci...
Ali i to je razumljivo....zena je od 5 radnih dana samo 3 u Subotici.
A usput treba organizovati da dobije posao ko treba
pajo Odgovori
exsex@
Bolje bi bilo da prociste slivnike pored puteva/To nije u delokrugu vodovoda vec Direkcije!Kao ni postavljanje novih resetaka na slivnike!Trebala bi odluka grada da i to predje u nadleznost vodovoda i onda bi bili slivnici odpuseni!Naravno to bi iziskivalo jos jednu smenu na Kanl DZetu i posao za tri nasa sugradjanina!
S2 Odgovori
Exsex, grad ima mrežu kakvu ima, ponegde stariju i od četrdeset godina. Međutim on neprestano raste i površinski i brojem stanovnika. U ovoj branši se uvek mora misliti bar trideset godina unapred. I kapacitet starog prečistača grad je prerastao za skoro dva i po puta, pa je zato dograđivan novi. Kod Vodovoda (i svih komunalaca!) je sve kao i kod domaćica: uvek se primeti samo kada nešto ne funkcioniše, pa je komentar da sve funkcioniše prava retkost. Pajo, to je nekad davno i bila dužnost Vodovoda, dok je Opština tu uslugu uredno plaćala. Danas se to prijavi Direkciji, a ona prosledi Vodovodu. Pop đaku, đak crkvenjaku. Usput, tvoja ideja je dobra, ali bi iziskivala i bar još jedno ispravno Kanaldžet vozilo, jer od nekadašnja četiri u funkciji su samo dva, koja pružaju usluge povremeno i van Subotice.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.