Komentara: 4
Pregleda: 5162

Vođenje kroz kompletnu proceduru sticanja mađarskog državljanstva u centru "Languages4you"

09.03.2022. u 16:31h
Izvor: Subotica.com
Škola jezika "Languages4you" povodom 3. rođendana Subotičanima predstavlja potpuno novu uslugu - vođenje kroz kompletnu proceduru za sticanje mađarskog državljanstva. Pored ove novine, škola jezika nudi i standardne kurseve engleskog, mađarskog i srpskog kao nematernjeg jezika.
Vođenje kroz kompletnu proceduru sticanja mađarskog državljanstva u centru "Languages4you"

Svi građani koji žele da apliciraju za dobijanje mađarskog državljanstva dovoljno je da se obrate zaposlenima u školi jezika "Languages4you".

- Sprovodimo građane kroz potpunu proceduru za dobijanje mađarskog državljanstva. Dakle, tu spadaju časovi konverzacije, pripreme za intervju , ali i popunjavanje dokumentacije i ispunjavanje svih neophodnih formulara. Čak, ukoliko neko ne želi da ide sam u ambasadu ili direktno u Mađarsku, možemo da organizujemo pratnju.  - kažu iz ove škole jezika.

U školi se organizuju i kursevi engleskog, srpskog jezika kao i mađarskog kao nematernjeg jezika i to za decu i odrasle. 

- Kursevi za decu su podeljeni u nekoliko nivoa, odnosno predškolski, pripremni, početni, srednji, viši. Kada su u pitanju kursevi za odrasle imamo redovne, kao i kurseve konverzacije. 

Vođenje kroz kompletnu proceduru sticanja mađarskog državljanstva u centru "Languages4you"Kursevi jezika mogu se pohađati lično, u prostorijama centra ili onlajn.

Takođe, u pripremi je i onlajn platforma za kurseve engleskog jezika, a polaznici će imati pristup u bilo kom trenutku, što znači da će sami moći da odrede tempo učenja.

U okviru nastave stranih jezika, za odrasle su u ponudi i pripremni programi za polaganje međunarodno priznatih jezičkih ispita za mađarski kao strani jezik na svim nivoima (A1, A2, B1, B2 i C1). 

- Naš TESOL kurs engleskog jezika omogućava polaznicima da dobiju sertifikat koji je priznat u 90 zemalja širom sveta. Uz ovaj sertifikat stiče se status ovlašćenog predavača.

Vođenje kroz kompletnu proceduru sticanja mađarskog državljanstva u centru "Languages4you"

Centar "Languages4you" nalazi se kod železničke stanice na adresi Park Rajhl Ferenca 11. Svi zainteresovani građani mogu se informisati putem tlefona, na broj 060/0909297 ili putem mejla centarlanguages4you@gmail.com. Takođe, svakog četvrtka, od 17 do 19h, u prostorijama centra organizuju se otvorena vrata gde građani mogu lično da se informišu. 

- Nastava engleskog, mađarskog i srpskog kao nematernjeg jezika za decu i odrasle je efikasna, inovativna i tehnološki podržana, a pored tradicionalnih metoda insistiramo i na upotrebi novih tehnologija čija je efikasnost za usvajanje jezika izuzetno velika. Naši najmlađi polaznici na zabavan način uče da prepoznaju slova, glasove engleskog jezika i da to znanje kasnije primene u početnom čitanju sa elementima pisanja - zaključuju iz centra za jezike "Languages4you".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 5162
Povezane teme

mađarski konzulat

srpski jezik

mađarski jezik

mađarsko državljanstvo

engleski jezik

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.