Komentara: 22
Pregleda: 7562

Više uzroka za rušenje stuba javne rasvete

12.11.2014. u 21:32h
Izvor: Radio Subotica
Više je uzroka koji su doveli nedavno do rušenja stuba javne rasvete na uglu Ulice Jovana Mikića i Segedinskog puta.
Više uzroka za rušenje stuba javne rasvete

U Direkciji za izgradnju grada saopšteno je da su na stubu bile postavljene tri svetleće reklame, za šta inače nije bio predviđen.

Kao i mnogi drugi stubovi pre 40 godina postavljan je uz E5 put po tadašnjoj tehnologiji. Svi stubovi su bili ubetonirani bez temeljnih stopa, što je omogućavalo veliku izloženost betona kiši. To je dovelo do korozije donjeg dela što je bio i glavni uzrok za rušenje stuba. Dugogodišnje vibracije, opterećenost stuba i duvanje vetra srušili su stub.

Iako je kontrola stubova rađena pre 4–5 godina, nadzor će se ponoviti. Direkcija će izdati nalog za skidanje svih reklama sa stubova javne rasvete

Izvor: Radio Subotica
Nezgoda na Segedinskom putu - srušen stub javne rasvete Nezgoda na Segedinskom putu - srušen stub javne rasvete Nezgoda na Segedinskom putu - srušen stub javne rasvete Nezgoda na Segedinskom putu - srušen stub javne rasvete Nezgoda na Segedinskom putu - srušen stub javne rasvete Nezgoda na Segedinskom putu - srušen stub javne rasvete Nezgoda na Segedinskom putu - srušen stub javne rasvete Nezgoda na Segedinskom putu - srušen stub javne rasvete
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 7562

Povezana vest

Povezane teme

dekorativna rasveta

javna rasveta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.