Komentara: 45
Pregleda: 27915

Srušio se stub javne rasvete na Segedinskom putu

05.11.2014. u 13:05h
Izvor: Subotica.com
Na uglu Segedinskog puta i ulice Jovana Mikića stub javne rasvete iz zasada neutvrđenih razloga srušio se na glavni put i tom prilikom izazvao oštećenje na jednom od putničkih vozila koje je prolazilo tuda. Srećom nije bilo povređenih, ako se izuzmu prolaznici i vozači koji su se našli u šoku zbog iznenadnog pada ovog stuba sa svom pratećom opremom.
Srušio se stub javne rasvete na Segedinskom putu

Stub je pao na glavni put tokom prepodneva, nešto pre 11 časova. U pitanju je stub javne rasvete na kojem su se nalazila svetlosna signalizacija za pešake, koji je na vrhu imao uličnu rasvetu i na kojem se nalazilo nekoliko reklama.

Po rečima očevidaca stub je pao sam od sebe, iako nije duvao pojačani vetar, niti se neobično klatio da bi se moglo naslutiti da bi se ovako nešto moglo desiti.

Ekipa saobraćajne policije vrlo brzo je došla na mesto nezgode i obezbedila traku u kojoj se desio incident, napravila zapisnik o zatečenom stanju, uključujući i uviđaj na oštećenom vozilu kojem je stradalo vetrobransko staklo i deo haube. Na teren su brzo stigle i ekipe preduzeća "Selma" i "Rasveta" koje su pomogle u sklanjanju ovog stuba.

Kako saznajemo iz Policijske uprave Subotica povređenih nije bilo.

Srušio se stub javne rasvete na Segedinskom putu

foto: Facebook

Kako je došlo do ove nezgode utvrdiće istraga, ali sudeći na osnovu ove fotografije moglo bi se zaključiti da je rđa osnovni krivac za pucanje i štetu koja je posledica padanja na glavni put.

Srušio se stub javne rasvete na Segedinskom putu

Izvor: Subotica.com
Nezgoda na Segedinskom putu - srušen stub javne rasvete Nezgoda na Segedinskom putu - srušen stub javne rasvete Nezgoda na Segedinskom putu - srušen stub javne rasvete Nezgoda na Segedinskom putu - srušen stub javne rasvete Nezgoda na Segedinskom putu - srušen stub javne rasvete Nezgoda na Segedinskom putu - srušen stub javne rasvete Nezgoda na Segedinskom putu - srušen stub javne rasvete Nezgoda na Segedinskom putu - srušen stub javne rasvete
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 45
Pregleda: 27915

Povezana vest

Povezane teme

saobraćajna policija

Selma Subotica

rasveta

javna rasveta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.