Komentara: 21
Pregleda: 4941
Foto

Više parking mesta za zaposlene u Privrednoj zoni „Mali Bajmok“

03.10.2018. u 18:12h
Izvor: Subotica.com
U Privrednoj zoni „Mali Bajmok“ izgrađena su nova 44 parking mesta. Prilikom obilaska parking mesta, direktori Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje i „Slobodne zone“, Predrag Radivojević i Branislava Stojković Marčetić, složili su se da je neophodno nastaviti ulaganja u infrastrukturu.
Više parking mesta za zaposlene u Privrednoj zoni „Mali Bajmok“

Dodatna parking mesta izgrađena su kod kompanija „Norma grupa“ i „Kontiteh fluid“. Radovi su trajali mesec dana, od 10. jula do 10. avgusta, a izvođač radova bila je firma "Terax niskogradnja".

- Za nas u Slobodnoj zoni ovo je vrlo važna investicija, zaposleno je više ljudi nego što je planirano u početku. Sa ova 44 mesta rešava se problem parkiranja u međusmenama - rekla je Branislava Stojković Marčetić.

Više parking mesta za zaposlene u Privrednoj zoni „Mali Bajmok“

Vrednost investicije je četiri miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz gradskog budžeta. Zbog sve većeg broja radnika, direktor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, Predrag Radivojević najavio je da će Grad nastaviti da ulaže u saobraćajnu infrastrukturu Industrijske zone.

- Postojala je opravdana potreba da napravimo ova parking mesta i na taj način povećamo bezbednost kako radnika, tako i saobraćajnih tokova Privredne zone. Grad Subotica će dalje nastaviti da ulaže u saobraćajnu infrastrukturu u skladu sa budžetom Grada, a naravno tražimo sredstva i kod pokrajine i kod republike. Nastavićemo istim tempom i do kraja godine i sledeće godine - najavio je Radivojević.

Izvor: Subotica.com
Novoizgrađena parking mesta u Privrednoj zoni MB Novoizgrađena parking mesta u Privrednoj zoni MB Novoizgrađena parking mesta u Privrednoj zoni MB Novoizgrađena parking mesta u Privrednoj zoni MB Novoizgrađena parking mesta u Privrednoj zoni MB Novoizgrađena parking mesta u Privrednoj zoni MB Novoizgrađena parking mesta u Privrednoj zoni MB Novoizgrađena parking mesta u Privrednoj zoni MB
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 21
Pregleda: 4941
Povezane teme

slobodna zona mali bajmok

industrijska zona mali bajmok

branislava stojković marčetić

predrag radivojević

uređenje parking prostora

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.