Komentara: 4
Pregleda: 4068

Virtuelni sajam zapošljavanja - 2.800 slobodnih radnih mesta

18.05.2021. u 11:45h
Izvor: Subotica.com
Virtuelni sajam zapošljavanja Nacionalne službe za zapošljavanje održaće se u četvrtak, 20. maja, od 10 do 16 časova, a ove godine okupiće 70 kompanija koje će predstaviti potrebu za popunjavanjem 2.800 slobodnih radnih mesta širom Srbije.
Virtuelni sajam zapošljavanja - 2.800 slobodnih radnih mesta

Prijava za učešće na Sajmu je u toku i svi zainteresovani mogu da se prijave putem sajta Nacionalne službe  za  zapošljavanje. Učešće je veoma jednostavno, a veb platforma je prilagođena za korišćenje na svim uređajima (mobilni telefon, tablet, laptop, desktop računar).

Svi registrovani učesnici moći će da postavljaju pitanja i da dobijaju odgovore u jednostavnoj i brzoj komunikaciji putem četa, a sa predstavnicima kompanija biće obezbeđen i direktan kontakt.

Kompanije će biti predstavljene na virtuelnim štandovima, na kojima će izložiti svoje promotivne materijale, a zainteresovani će moći direktno da razgovaraju sa predstavnicima kompanija i prijavite se za neko od otvorenih radnih mesta.

Učesnici Sajma će takođe moći da prisustvuju i radionicama "Kako preživeti razgovor za posao?", "Moja prava prilikom zasnivanja radnog odnosa" i "Zeleni poslovi – potencijal Srbije u tranziciji na cirkularnu ekonomiju", koje će se održati prema utvrđenoj satnici.

Sajam se organizuje uz podršku globalnog programa "Migracije i razvoj", koji u Srbiji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 4068

Povezana vest

Povezane teme

Nacionalna služba za zapošljavanje

sajam zapošljavanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.