Komentara: 0
Pregleda: 1316

Veslanje: Mlađi takmičari Palića osvojili pet medalja u Zrenjaninu

23.08.2021. u 11:03h
Izvor: Subotica.com
Veslanje: Mlađi takmičari Palića osvojili pet medalja u Zrenjaninu

Na jezeru "Peskara" u Zrenjaninu 14. avgusta održano je takmičenje za mlađe kategorije veslača gde se iz cele Srbije nadmetalo 76 ekipa pionira i kadeta u 15 disciplina. Veslači Palića ostvarili su dobre rezultate i sa svojih  devet posada okitili se sa pet medalja i to u disciplinama skif za kadete, kadetkinje i pionire, dubl skul za pionirke i kadete.

Odličja su osvojili: Sergej Čipak, skif za kadete - zlatna medalja, Maša Lekić, skif za kadetkinje - srebrna medalja, Teodora Blagojević i Boglarka Korhec,  dubl skul za pionirke -  bronzana medalja, Lazar Bilbija, skif za pionire - srebrna medalja i Balint Fileki i Filip Mesaroš,  dubl skul za kadete - bronzana medalja.

Takmičari koji su još učestvovali u okviru ovog takmičenja - Ana Bogosavljev, Luka Pragai, Ivan David i Aron Fodor imaju šansu da u 6. kolu Omladinske lige pokažu svoje najbolje rezultate. U okviru 4. kola održanom na Paliću, veslaći Palića su sa tri osvojena odličja pokazali da su u vrhu srpskog veslanja.

"SUBOTICA OPEN" ZA VIKEND

Povodom Dana grada Veslački klub „Palić“ će biti domaćin tradicionalne regate “Subotica open“ koja će se održati 28.avgusta. Regata je internacionalnog karaktera. Najavljeno je učešće klubova iz Mađarske i Hrvatske. U okviru regate „Subotica Open" boduju se i trke za 4. Kup Srbije. Očekuje se preko 200 takmičara koji će snage odmeriti u 20 disciplina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1316
Povezane teme

veslački klub palić

veslačka regata

veslanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.