• Pregleda: 40176

Verbalni sukob potresao Suboticu - reakcije i posledice

Audio snimak verbalnog maltretiranja i pretnji koje je gradonačelnik Subotice, Bogdan Laban uputio Vladimiru Polovini, zaprepastio je javnost. Posle pretnji, na snimku se čuje i zvuk koji podseća na lupanje šamara. Nakon što je snimak dospeo u javnost, Laban je za Insajder priznao da jeste pretio, ali tvrdi da nije bilo fizičkog obračuna.
Verbalni sukob potresao Suboticu - reakcije i posledice

Do sastanka Bogdana Labana i Vladimira Polovine došlo je u jednom subotičkom hotelu zbog plakata izlepljenih pre tri dana po celoj Subotici na kojima je pisalo "Bogdane, Bog je ljut". Na snimku se čuje da Laban optužuje Polovinu da je lepio plakate koje su se odnosile na gradonačelnika Subotice. Polovina to i ne poriče.

Na pitanje novinara Insajdera da li je preslušao snimak i da li je autentičan, Laban navodi da nije čuo snimak, ali je potvrdio da je rekao Polovini da će mu iščupati grkljan. 

Advokat Dušan Kliska, branilac Vladimira Polovine, rekao je agenciji Beta da je njegov klijent otišao u policiju da podnese krivičnu prijavu protiv Labana za fizički i verbalni napad, ali je potom sam Polovina zadržan u pritvoru, "bez obrazloženja". Kliska je kazao da je sudija njegovom branjeniku zabranio da se javno oglašava do četvrtka, kada će biti saslušani svedoci u postupku.

- On je došao u policiju da podnese krivičnu prijavu za fizički napad i brutalne uvrede, a onda su ga od oštećenog pretvorili u osumnjičenog - kazao je Kliska.

Gradonačelnik se izvinio javnosti

Gradonačelnik Bogdan Laban, na današnjoj konferenciji za medije, izvinio se subotičkoj i srpskoj javnosti zbog nemilog događaja koji se dogodio između njega i Vladimira Polovine, asistenta na Građevinskom fakultetu.

Polovina je incident snimao, a na audio snimku može da se čuje kako gradonačelnik iznosi niz pogrdnih reči i, između ostalog, preti Polovini da će mu „iščupati grkljan“, „dati betonske cipele“, "da će se (Polovina) osvrtati"...

- Iako u privatnom razgovoru, koristio sam teške i neprimerene reči što nije smelo da se dogodi nekome ko obavlja važnu javnu funkciju. Nažalost, moja porodica i ja smo već nekoliko meseci izloženi najgorem progonu, pretnjama i klevetama, uvredama i mislim da nema čoveka koji ne bi bio ljut i spreman da brani svoju čast na svaki način. Duboko sam uveren da u jednom izrežiranom slučaju, koristeći moj karakter, karakter emotivnog čoveka, uspeli su da izbace ono najcrnje iz mene. Najbolja potvrda toga je i današnja konferencija za štampu bivšeg gradonačelnika Jenea Maglaija i njegove mecene Saše Jankovića – rekao je Bogdan Laban dodajući da ne beži od svoje odgovornosti i da je ona nepobitna. - Stranka će o tome odlučiti narednih dana. Sebi ovo nikada ne mogu da oprostim, ali za razliku od mog prethodnika Maglaija, koji je ovaj grad zadužio i upropastio, koji je drugovao sa pripadnicima Zemunskog klana kada se gradio auto put i kada ijedno zemljište ili benzinska pumpa bez njegove asistencije kao advokata nije mogla da prođe. Nažalost, smetaju rezultati, a rezultati su jasni ovih 14 meseci, višedecnijski kapitalni projekti su pokrenuti. Saša Janković je danas došao u Suboticu da drži lekcije o lepom ponašanju i odgovornosti javnih ličnosti. Da li je to onaj čovek koji hvali i ističe ljude koji uriniraju po grobovima predaka predsednika Aleksandra Vučića. Ili neko sa čijim je pištoljem i u njegovom stanu ubijen čovek. Znam koliko sam uradio, ali gospodin Janković je poslednji koji treba da me uči lepom ponašanju.

Gradonačelnik dodaje da stoji iza svake reči koju je izrekao i da ne beži od nikoga.

- Ovaj grad vodimo na najbolji mogući način. Nema krađa i malverzacija dok god sam ja odgovoran za to, a budućnost će pokazati na koji način ćemo se mi ponašati, a na koji način će se ponašati opozicija. Tvrdim i stojim iza toga da sam žrtva mafijaške klopke i izrežiranog slučaja što me ne opravdava. Ali, sigurno se neću pomeriti sa crte gospodi kakav su Janković i Maglai – poručio je Laban.

Nakon što je rekao šta je imao, gradonačelnik nije želeo da odgovara na pitanja mnogobrojnih predstavnika sedme sile, jednostavno se okrenuo i napustio prostoriju. Da će tako biti blagovremeno se najavilo novinarima u Medija centru Gradske kuće, gde je održano obraćanje.

Ostala su neodgovorena pitanja kao što su, šta je (malo preciznije) prethodilo razgovoru, ko je treća osoba pri kraju snimku koja takođe vređa Polovinu, nakon čega se čuju dva udarca nalik na šamar (par sekundi kasnije i Labanove reči "Ovo je tek početak..."), kao i da li je bilo govora o krivičnoj odgovornosti protiv Bogdana Labana za izrečene pretnje. Izbegavanje odgovaranja na takva pitanja ostavila su prostor nagađanjima, što ni za koga nije dobro.

Inače, Policijska uprava u Subotici podnela je krivičnu prijavu protiv Vladimira Polovine zbog krivičnog dela ugrožavanja sigurnost a slučaj je dat u nadležnost Osnovnom javnom tužilaštvu. Advokat Dušan Kliska izjavio je medijima da je svom klijentu Vladimiru Polovini zabranio da nastupa u javnosti do četvrtka, kada će biti saslušani ostali svedoci u postupku

Reakcije

DS osudio ponašanje gradonačelnika

Tokom dana stigla je i reakcija Gradskog odbora Demokratske stranke Subotica, a njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

Povodom incidenta koji se tokom vikenda dogodio u Subotici, a čiji se audio snimak našao na brojnim internet portalima, GrO Demorkatske stranke najoštrije osuđuje neprimereni rečnik i ponašanje gradonačelnika Subotice. Nedolično je i neprihvatljivo da se prvi čovek Subotice obraća bilo kome na takav način, pa i u privatnom razgovoru sa članom svoje stranke.

Pretnje, vređanje i verbalno nasilje zauvek moraju postati stvar prošlosti u komunikaciji političara od lokalnog do republičkog nivoa.

Uz izvinjenje i političku odgovornost za ovaj incident, očekujemo da gradonačelnik obavesti javnost i nadležne organe ko i na koji način mesecima vrši pritisak i  preti prvom čoveku Subotice, kako se iz audio snimka može zaključiti. Kakve to paralelne strukture deluju u ovom gradu i kakvim metodama deluju ako su u stanju da formalno prvog čoveka našeg grada izazovu na ovako nedoličnu i potpuno neprihvatljivu reakciju.

Uz osudu postupaka i rečnika gradonačelnika, u iščekivanju epiloga ovog događaja, koristimo priliku da vladajućoj koaliciji u gradu postavimo i sledeće pitanje - stanuje li politička moć u ovom gradu u Gradskoj kući, prostorijama vladajućih stranaka ili u nekoj sivoj zoni, nevidljivoj običnim građanima Subotice?

// kraj saopštenja

SVM se ograđuje od postupaka gradonačelnika

U izjavi za RTV Panon predsednica Gradskog odbora Saveza vojvođanskih Mađara, Timea Horvat, rekla je  da se njihova lokalna organizacija distancira od ponašanja Bogdana Labana i njegovih izjava. Horvat je rekla da je zapanjena neprikladnim ponašanjem gradonačelnika, ali “imajući u vidu da se približava Dan grada, zamolila Srpsku naprednu stranku da što pre razjasni situaciju, a nadležne organe da učine nužne korake”.

Maglai i Janković pozvali gradonačelnika da podnese ostavku

Bivši gradonačelnik Subotice i lider Pokreta za Građansku Suboticu, Jene Maglai, na današnjoj konferenciji za novinare zatražio je smenu gradonačelnika i rekao da se nikada u poslednjih 50 godina nije desilo da je neki gradonačelnik imao ovakav rečnik u Subotici.

- Osramotio je sebe, stranku i celu Suboticu. Sada se vidi pravo lice gradonačelnika, kao i ko vlada gradom, u ogoljenom obliku. Ukoliko Laban smatra da će se jednim izvinjenjem cela stvar rešiti onda se vara, Insistiraćemo na njegovoj smeni - rekao je Jene Maglai.

Na istoj konferenciji za medije lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković zahtevao je da gradonačelnik Subotice podnese ostavku i ocenio da su pretnje i nasilje koje je je Laban ispoljio prava slika nasilne vlasti u Srbiji.

- Laban je prava slika vlasti u Subotici i vlasti u Srbiji, ali nije prava slika građana Subotice i Srbije. Čovek koji je pretučen je član SNS-a. Kako li se onda ponašaju prema opoziciji, ako se tako ponašaju prema svojim članovima? Mi više nemamo politiku, mi imamo nasilje, a građani treba da kažu 'ne' vlastima koje svoju vladavinu zasnivaju na nasilju - rekao je Saša Janković na konferenciji za novinare u sedištu Pokreta za građansku Suboticu.

"Dosta je bilo" takođe traži ostavku na čelu grada

Saopštenje Gradskog odbora Pokreta "Dosta je bilo" Subotica prenosimo u celosti:

Gradski odbor „Dosta je bilo“- Subotica zahteva od gradonačelnika Bogdana Labana da podnese neopozivu ostavku na ovu funkciju  nakon objavljivanja skandaloznog audio snimka u kome se  mogu čuti najbrutalnije pretnje i uvrede upućene Vladimiru Polovini.

Ne prihvatamo izvinjenje upućeno građanima  i smatramo da je izjava data na vanrednoj press konferenciji u Gradskom medija centru u Subotici, u kojoj optužuje druge političke subjekte  da su  „u jednom izrežiranom slučaju, koristeći njegov  karakter  emotivnog čoveka, uspeli da izbace ono najcrnje iz njega“-  kukavičluk.

Stoga zahtevamo od  gradonačelnika Bogdana Labana da se više ne krije iza stranke, već da postupi odgovorno i ostavkom vrati  dostojanstvo časnoj funkciji koju je ukaljao. Gradonačelnik odgovara građanima, ne svojoj stranci.

Institucije u Srbiji  je urušila partokratija, one su  slabe, jer svako može da ih zloupotrebi ili zaobiđe. Interes društva i njenih građana je da nas vode najbolji među nama na  svim nivoima.  Dosta je bilo  izgradiće sistem zasnovan na pravdi i pravu, jednak za sve, i ostvarićemo misiju kojoj smo potpuno posvećeni.   Bez Bogdana Labana i njemu sličnih.

// kraj saopštenja

Mirko Bajić osuđuje ponašanje gradonačelnika, ali i skreće pažnju na sebe

Saopštenje Saveza bačkih Bunjevaca, koje je potpisao njegov predsednik Mirko Bajić, prenosimo u celosti:

U ime Saveza bačkih Bunjevaca, koalicionog partnera Srpske Napredne Stranke, osuđujem verbalni istup gradonačelnika Bogdana Labana, i ograđujem se od iznetih pretnji. Očigledno je da Bogdan Laban nije uspeo da savlada emocije i dozvolio je sebi apsolutno neprimeren način da iskaže gnev na provokacije kojima je bio izložen.

Ukazujem, međutim, i na drugu stranu ove crne medalje naše stvarnosti:  i sam sam, nebrojeno puta, bio izložen klevetama i uvredama, na račun porodice, a naročito na ličnoj i nacionalnoj osnovi, najčešće od anonimnih likova sa pseudonimima na portalima nekih medija i na društvanim mrezama.  Kada sam se jednom obratio i policiji da me zaštiti, smejali su se, a mediji koji su to objavljivali su radi broja poseta sajtu ignorisali moje molbe. Ovakve će se stvari događati dokle god razni likovi mogu  javno iznositi klevete i uvrede na račun javnih ličnosti, a bez ikakvih posledica.

Time ne opravdavam postupak Bogdana Labana, jer je morao, kao javna ličnost i funkcioner na mestu gradonačelnika, imati snage da se odupre emocijama i da ne nastupi na način kako je to nažalost učinio.

// kraj saopštenja

SRS osuđuje ponašanje gradonačenika i podseća na neka ranija dešavanja

Saopštenje Gradskog odbora Srpske radikalne stranke Subotica prenosimo u celosti:

Gradski odbor SRS u Subotici najoštrije osuđuje neprihvatljivo i primitivno ponašanje Gradonačelnika Subotice g. Bogdana Labana u incidentu koji se odigrao u Hotelu „Galerija" u subotu 26. avgusta kada je brutalnim verbalnim uvredama i čak pretnjama likvidacijom uz upotrebu vokabulara neprimerenog bilo kojem ljudskom biću, nezavisno od socijalnog porekla ili obrazovnog nivoa izložio nezabeleženom zlostavljanju, da bi na kraju i fizički bio povređen g. Vladimir Polovina, prof. matematike iz Subotice.

Gradski odbor SRS u Subotici posebno podseća da je g. Polovina nakon incidenta otišao u pol. stanicu „Centar G da bi prijavio incident i povređivanje, gde je bez bilo kakvoga objašnjenja zadržavan oko dva sata, da bi zatim prebačen u glavnu zgradu policijske uprave u Subotici, gde ga je već čekala krivična prijava, očigledno sačinjena na osnovu neznamo gde i kada pribavljene izjave g. Labana?

G. Polovina se tako, na volšeban način, umesto u položaju oštećenog, našao u položaju osumnjičenog, prema kojem je oko ponoći i formalno određeno policijsko zadržavanje u trajanju do 48 časova?!

Svako razuman mora da se upita kako je nešto takvo uopšte moguće?

Po stanovištu Gradskog odbora SRS u Subotici, deo odgovornosti za ovakav kopernikanski obrt, snose nesumnjivo pojedinci u nekim državnim tj. policijskim i pravosudnim organima.

Jer, g. Labanu nije prvi put da se našao u ulozi inspiratora i izazivača ovakvih i sličnih incidenata, za koje nikada nije pozivan na odgovornost, čime je logično bio samo ohrabrivan da slične brutalnosti ponovi i u ovom najnovijem incidentu.

Tako je g. Laban, samo 2 - 3 dana uoči parlamentarnih tj. opštih izbora 2016. godine, lično, u prisustvu izvesnog Zobenice, verbalno teško izvređao tadašnjeg Predsednika Gradskoga odbora SRS g. Bogišića, preteći mu čak „gepekovanjem" prilikom redovnih aktivnosti lepljenja stranačkih plakata, da bi narednogdana njegovi batinaši i fizički napali i brutalno pretukli g. Nemanju Šarčevića, Predsednika Okružnog odbora SRS za Severnobački okrug, inače aktuelnog poslanika u parlamentu AP Vojvodine.

Oba incidenta su razume se, prijavljeni policijskim organima kao i tužilaštvu u Subotici, ali ni g. Laban ni ostali vinovnici napada na g. Bogišića i povređivanja g. Šarčevića SRS, do danas nisu procesuirani.

Očigledno je dakle da sada ponovo na delu imamo instrumentalizaciju pojedinaca u državnim tj. policijskim i pravosudnim organima, koji se od slučaja do slučaja koriste za zataškavanje incidenata čiji je i vinovnik i inspirator, prvi funkcioner aktuelne gradske administracije.

U narednim danima treba dakle još samo da sačekamo odgovor na pitanje: da li će vladajuća stranka u svojim redovima pronaći dovoljno snage, konstruktivnog duha i elementarne političke mudrosti da se konačno i trajno liši usluga takvih preletačevića u svojim redovima, kojima su funkcije jedini motiv i cilj političkog delovanja,

// kraj saopštenja

Izvor: Subotica.com

povezane teme

389
hahahha Odgovori
Nekako mi je sada zao ovog coveka. Svestan je da mu se ljulja fotelja i jos malo pa ce poceti da place. Ali neka se ne brine, nace Alek za njega novo uhljebljenje i tako nije hteo da se vraca u Suboticu na mesto gradonacelnika vec je hteo da ostane u Beogradu u EPS-u
Eto Labane, napravio si sebi uslugu, eto tebe opet u Beogradu da kao veliki strucnjak pomognes u EPS-u jer bez tebe ne mogu da odrede pravu cenu struje i koliko da kradu na racunima
Mandov
Onaj koji je ostvario istorijski rezultat u Subotici nije u poziciji da mu se ljulja fotelja! Ljuljala se žutim banditima koji su ukrali poslovne prostore i sve što im se našlo pod rukum!
Bobika
Vi žuti najviše pričate ono što vam nedostaje, kriminal, lopovluk, krađa, nije vam lako!
psiholoskinja
Molim te lepo, Laban na celu sa SNS je prvi gradonacelnik koji je rasturio na izborima u tolikoj meri da su dan pred izbore ostali vec imali spremna saopstenja u kojima optuzuju SNS za kradju glasova, znajuci da su istorijski izgubili... da li stvarno ali stvarno mislis da ce zbog ove lose spakovane afere nekom da se ljulja fotelja?!
Japanac
@PSIHOLOSKINJA namestena afera? O cemu ti? Oces da kazes da se u snimku ne cuje nas dobro poznad gradonacelnik, ili? Smatras da zaista ima pravo da ikome kaze da ce da ga samelje u masini za mlevenje mesa, ili? Svesna si cinjenice da tog isto gradonacelnika ima pravo svaki gradjanin Subotice ili Srbije da napusi kako god voli, a da ovaj ima jedno jedino pravo, da ga tuzi na sudu, a ne da PRICA KAKO CE NEKOME DA URADI OVO I ONO. Tako da stidi se svog maloumnog komentara.
jaca
Japanac....čak i u Japanu porodica je svetinja a gradonačelnik je nju branio. Pokušaj da razumeš da postoji interesna grupa koja ga mesecima lomi da potpiše nešto što je protivzakonito. Pretece poruke ženi i deci. I sad ova navlakuša na kraju .Pod hitno istraga ko stoji iza Polovine. E ti ljudi su najvece zlo.
Japanac
@JACA, odlicno, u zakonu ne pise da se to resava pretnjama tipa samlecu te kao mleveno meso i slicno, a ni samarima koliko znam, nego postoji PROCEDURA. On ako nije dovoljno stalozen da podnese sve pretnje/pritiske i slicno, neka podnese OSTAVKU :) Problem resen,.
Daddy
MANDOV

Skroz si u pravu! Samo ne vide to Suboticani, previse su zarazeni srbomrznjom.
ffilozoff
DNO-da sve novine pisu o SUBOTICI,u negativnom kontekstu gde Nas jedan seljober sramoti pred svetom...aaa to se i ocekivalo!!! Eee da,sad ispitati SVE o tome ciji je Palic,cija je Backa,cija je SUBOTICA!! Ljudi ovo je mafija povezana sa policijom,tuzilastvom,drzavom,i naravno carinom!!! NE treba im suditi,bobice se sami-POCELO JE!!!!!
Luka
Nije skandal ovo što se dogodilo, nego je samo ovaj nesretnik nedovoljno inteligentan a metili su ga tu da bude gradonačelnik. Skandal je to što Je taj lik uopšte nekim čudnim spletom okolnosti postao gradonačelnik Subotice, a za to su krivi Subotičani. Vi mislite da možete da doveka biti politički ignoranti, e pa ne može. Ako se vi Subotičani predate bez borbe, onda će vam ovakvi krojiti sudbinu.
Luka
Mislim da se namerno postavljaju ovakvi likovi na vazna mesta u Vojvodini, da bi se sto je vise moguci ne samo popljackalo vec potpuno unistilo i time primorao narod u Vojvodini na iseljavanje. Cilj je da se život u Subotici učini nemogućim. Tome odlučno treba stati na kraj.
psiholoskinja Odgovori
Ajmo redom: 1. da je vama neko napao porodicu, vredjao vas i pakovao vam afere koja bi vam reakcija bila i kakva?
2. ocigledno je smisljena provokacija cim je dospelo u medije
3. svi smo mi bezgresni i savrseni jel?!
4. hajmo malo da se bavimo likom i delom Polovine... muka da ti pripadne...
Pametnom dosta, a ovima drugima na dusevne hrane za pet dana i sledece napakovane afere kada vam ova dosadi!
psiholog
Ajmo redom
1 sta gradonacelnik trazi u drustvu osudjivanih kriminalaca?
2. Zasto gradonacenik posle batina izgovara "to je tek pocetak"?
3. Zasto nije sve prijavljeno policiji i ostavljeno da se policija sa time pozabavi?
4. Zasto gradonacelnik odobrava i podrzava batinanje od strane bivsih robijasa?
Ostavka
Smaras vise...ako te neko vredja,ucenjuje,pakuje ti, onda se obratis policiji....ostavka za pocetak. Svaki covek bi odavno bio priveden da je bilo kome pretio batinama,a da ne pricamo o betonskim cipelama. Dzaba ga pravdas, bruka i sramota
Sandra
@patoloskinja
Taj Polovina je inace clan SNS, cu*ko.
Daddy
SANDRA

Zoves gospodju curkom. Kako te nije sramota.

Za neke budale ovde moram rec da nije mogo da prijavljuje Policiji "bas zato" sto je i taj kriminalac bio clan SNS. Da ga je prijavio napravio bi stetu svojoj stranci. Kako to ne razumete?
MM
Laban je jako naivno ispao. Ne priliči mu. Pored njega nije trebao da bude taj čiji se glas čuje dok deli šamare. Naivno i neiskusno. Polovina ih je pošteno nadigrao. Šta će dalje biti, ... ostaje da vidimo
Japanac
@MIKi .. primetim ti si imao svasta pametno da kazes.. usput si i prodao foru iz treceg razreda osnovne.. aplauz.. Prijatan dan zelim..
Japanac
@ROBERT ČORDAŠ , ocigledno je da se boris za sendvic, zato si puno ime i prezime stavio.. provaljen si, produzi dalje..
psiholog
@ daddy ti klasican sns mentol, po tvome je odobreno da angazujes nekog osudjivanog batinasa i zaobilazis ZAKON samo da nebi "naskodio" stranci? Pa jesi ti normalan? Drzava prestaje da postoji cim pojedinci pocnu da uzimaju pravdu u svoje ruke, cemu onda PISANI zakoni? Znaci da je ovde drzava da sluzi SNS-u a ne obrnuto?
običan komšija
Prvo bi bilo korisno znati:

ko je od ovih što stoje iza govornika u rodbinskoj vezi sa njim (pa je isključivo po tom osnovu namešten na lepo radno/neradno mesto), ili je rođak njegovih rođaka, i

da li se i oni kao i njihova stranka ograđuju od govornika?
Djordje
On je sam spomenuo svoju porodicu i to u losem kontekstu sin tabdjija. Pa sam neka to uradinego sina da gura... junak.
Djordje
On je svoj gradonacelnik i botovima koje placa. Jos...Nije nikome normalnom.
Djordje
CIA SNAJKA, CIA...SVI SU PROTIV LABANA. EVO TRUMP.NE MOZE DA SPAVA
Djordje
lekovi, moze i na recept, ali posle pregelda... ne boli samo razgovor, u vasem slucaju samo ozbiljan. malo detinjstvu...
Djordje
gospode boze! ko si ti ? kako da te prepoznam na ulici? pa ti si opasno bice sa bipedalnom lokomocojom ali sa cetri patrljka. kumrovec jos nije izasao iz tebe. sacuvaj me boze ovakvih ! no hard feeling. mrak.ocaj.
Daddy
UMPAHPAH

Moro sam ti dat plus, iako znamo i ja i ti, a "pogotovo" alwaysultra, to jest gradonacelnik londonski WC-a, da nije laz u pitanju.
Ćoravi Odgovori
Provokacije i uvrede na račun Labana dolaze svakodnevno i to jednostavno nije lako izdržati!
Japanac
Daj ne seri, zivota ti, tom logikom i narod ima razlog da se obracuna sa Labanom i ostalim vrhovnim vodjama na slican nacin poput onog na koji se Laban obracunavao sa Profom:)
Storm
Japanac,koga ti branis..!? Polovinu,Maglajia,Jankovica,Pajtica,Radulovica ili....!?
Posto ne razumem sto si se toliko upljuvao braneci nekoga ili nesto...
Japanac
@STORM svakog ko bude fizicki napadnut zbog ikakvog verbalnog sukoba. Ne branim nikoga bas, nego, da nisi i ti jedan od ovih koji smatraju da je ovakav nacin resavanja problema ispravan? Odma da mi bude jasno vredi li odgovarati na tvoje postove uopste..
STORM
Jedini koji vređa u ovim konverzacijama si ti. Tako da te molim da nikome ne držiš pridike
Japanac
@STORM Pa super, fino i ti ako se osecas uvredjenim, i svako drugi ima pravo fino da me tuzi, k'o sto je Laban imao pravo da tuzi Polovinu :) ne vidim sta je sporno.. I jos nesto, nista lose nisam rekao bilo kome sem ljudima koji su pravdali nasilje.. Kakav god da sam recnik koristio, ako mislis da mi kao obicnom gradjaninu nije primeren, sta mislis o recniku Labana koji neki ljudi ovde pravdaju? prijatan dan i tebi zelim..
Vesko Odgovori
Ko bi ovo ocekivao od gradonacelnika, skolovan i akademski, brzo diplomirao a jos brze doktorirao.
Flavio
Ko bi ovo očekivao od asistenta na fakultetu vređanja, pretnje, lepljenje plakata po gradu...?
Japanac
@FLAVIO ako opravdavas batine time sto je COVEK LEPIO PLAKATE?!?! onda si gori od ovog labana i svih njemu slicnih
običan komšija
Da, da, i diploma mu verovatno stigla u koverti - poštom, a sada se na teret opštinskog budžeta tako doškolovavaju i mnogi njemu bliski.
Mare Odgovori
Ostavka je najmanje sto moze da uradi. Ovo je stvar za policiju, tuzilastvo...
I da se objasni gradjanima Subotice ko to preti gradonacelniku naseg grada, i zbog cega. Zar treba svi da zivimo u strahu? O cemu se ovde zapravo radi?
djordje
Psovke su zaista bile nepotrebne ali se meni svidja onaj deo tonskog zapisa gde Gradonacelnik kaze nema vise kradje, dzaba vam i pritisci i pretnje...
Japanac
@DJORDJE, to se odnosilo na to da ce novci u drugim dzepovima zavrsiti.. jesi smotan..
Daddy
DJORDJE

Da nisi ti malo zbunjen? Svidja ti se sto je Laban otvoreno usto protiv kradje i lopovluka ali ga ipak pljujes?
Vojo Odgovori
Veoma ruzne reci, svestan je toga i sam Laban i priznaje i izvinjava se ali dobro bi bilo saznati sta ce nadlezni organi preduzeti protiv Polovine koji je mesecima unazad pretio supruzi i detetu Labana, ucenjivao ih i pratio?!
Qvidoje
Polovina nije dostojan da radi na fakultetu!
Japanac
@VOJO, ako je ova drzava i malo pravna, nece nista preduzeti, jer je doticni LABAN probelm odlucio da resava sam sa svojim batinasima ili kime god, a ne da prijavi to nadleznim organima. Ali takodje, ako je drzava i malo pravna, nadlezni organi ce vrlo brzo preduzeti nesto protiv tvog miljenika Labana :)
@QVIDOJE , naslov clanka je na drugu temu, prevedeno "Laban samara sugradjane", tako da se drzi teme :)
Slazem se da treba napraviti uvid u to ko sve radi na fakultetu, al' ne skreci sa teme :)
Politikolog Odgovori
Maglai treba da podnese privatnu tuzbu protiv Bogdana Labana, ako nije imao/nema nikakve veze sa zemunskim klanom. Pritom, Maglai sa ovim incidentom nema nikakve veze, tako da nije jasno zasto ga Laban uopste i spominje. ZA SMENU LABANA!
psiholoskinja
Kako znas da nije imao veze? da nemas neka saznanja? ili imas kvazi saznanja u kojima se brani Maglai a kudi Laban... to nisu saznanja, to su botovska posla!
Flavio
Maglai neće podneti privatnu tužbu protiv Labana a pogodi zašto?
Politikolog
Nemam saznanja, kao sto nema ni Laban protiv Maglaija. Ukoliko ima, neka iznese dokaze. Medjutim, dokaz za napad na Polovinu je nepobitan i takvo ponasanje ne dolikuje jednom gradonacelniku! ZA SMENU LABANA!
Istina
Pa sto se onda javlja ako nema veze. Koliko znam Magali je brze-bolje zvao Jankovica i sazvao kvazi konferenciju za stampu...
Analgetik Odgovori
Za mene kao pristojnog coveka bi bilo nepristojno govoriti o drugom coveku i njegovim kvalitetima, a da istog ne poznajem licno. A to je upravo uradio Jankovic dotrcavsi u Suboticu kao lesinar. Oni kojima su sada puna usta pristojnosti, a ne zele da se zapitaju sta su uzroci ovakve reakcije prvog coveka grada, porucujem da svaki put kada upute psovku svom detetu, bracnom partneru, roditelju - tog trenutka su mnogo gori od ovoga nad cime se danas snebivaju. Zasto? Ovde je jedan iznerviran covek psovao drugome koji mu ne zeli dobro, a vi svaki dan se ruzno ponasate prema ljudima koji vas vole. Zapitajte se da li imate dovoljno kredibiliteta da osudite nekoga ko zeli da odbrani sebe i svoju porodicu od raznoraznih napada koji svoj uzrok imaju u nedovoljnom shvatanju znacenja pojma politicke borbe.
Aki Odgovori
Covek je reagovao kao sto bi i vecina nas koji smo borci.Nije lep ni ton ni recnik ali treba imati u vidu pozadinu svega.Sto se tice lopova iz ds ili mafijasa Maglai-a i drugih gnjida necu da komentarisem
Ilijenadin
Pravi borci prijatelju moj, ne reaguju tako - to je ogoljeno nasilje i nekontrolisani bes na koji niko ne moze da ima pravo, cak i kada bi bio u pravu. Od dolaska Labana na mesto gradonacelnika se ne krade??? Ha, ha, ha, ha...
Sandra
Da vecina vas od 55% bi tako reagovala zato smo tu gde jesmo.
Japanac
@AKI joj bezi odavde, ako iko iz inostranstva procita tvoj komentar pomislice da smo svi divljaci poput tebe i ovde pomenutog.. hahah
Japanac
@AKI ali citam tvoj komentar, i prosto mi je neshvatljivo sledece. koliki smrad moras biti dao stavis komentar poput tvog? Gospodin Laban cak nije ni licno napao coveka, nego je imao cak i ispomoc. Toliko o junastvu BORACA :)
Djordje
Covjek je sam spomenuo svoju porodicu , citiram : " nemoj da ti posaljem sina da te prebije", e sada mi ojasnite ko je vodje ugrozen i ko spominje familiju? On preti svojom.
Daddy
AKI

Svaka cast!

DJORDJE

Koliko ste placeni ti, Nikad sns, Japanac, Psiholog i jos neke smrdibube ovde da lazesete / izvrcete situaciju tako ocigledno?

Kazes / lazes: "Covjek je sam spomenuo svoju porodicu , citiram : " nemoj da ti posaljem sina da te prebije", e sada mi ojasnite ko je vodje ugrozen i ko spominje familiju? On preti svojom."

Jasno se cuje da je gosn Laban reko: "nemoj da PUSTIM sina da te prebije"

Sto coveku sa vise od grama mozga kaze da je gosn Laban ZABRANIO svom sinu da se mesa u napade na Laban porodicu.

Ti si to izvrno da izgleda kao da je gosn laban toj Polovini od coveka pretio da ce POSLATI sina da ga prebije.

Pametnom dosta.

Ovo ne pisem zbog tebe Djordje, na tebe ne bi ni balac bacio, nego zbog postenih ljudi kojima se ovde ISPLANIRANA, podmukla i zlonamerna situacija predstavlja tako sto zrtvu pretnji i klevete, to jest gosn Labana, ocrnjujete.
Japanac
@DADDY hvala sto si nas obavestio o tome da je i Laban mladji divljak, al' ne kapiram da li zaista mislis da ga to i malo opravdava. Ako i pomislja na to da "pusti sina na nekoga" zbog bilo kakvog verbalnog komflikta, ipak mislim da mu nije mesto na poziciji mesta gradonacelnika, zar ne? :p
jaca Odgovori
Ruku na srce ,rečnik Gradonačelnika nije u redu ali je javna tajna da je čovek mesecima izložen pritiscima raznih interesnih grupa da im menja zemljište iz poljoprivrednog u gradjevinsko kao i da im otudji neke poslovne prostore. Naišli su na tvrdo i rešili da ga diskredituju u javnosti kako bi ga se rešili i nastavili sa starom praksom. Za rečnik koji je koristio ocena 1 za istrajnost da sačuva interese grada čista 10 - ka.
Nikad S N S
Sto nije prijavio, ili sve resava na ovakav nacin.
Japanac
@JACA, jao, jeste.. dosla Jaca na Subotica.com da podeli javnu tajnu sa ostalim sugradjanima.. jer ona zna. Ahah..
Storm
Ali se zato Japanac upljuva da brani ,,finog" profesora...
Ajde pametni,reci nam odakle mu pare za te silne plakate...!? Od profesorske plate ili je iskoristio svoj ,,ugled,, kao profesora pa je na fakultetu stampao iste....!?
Japanac
@STORM ne budi magarac, da je filozof imao batinasa i smestio samare Labanu, stao bih na stranu Labana.. To sto se ti cimas da kacis postove za bajati sendvic ne znaci da ce se svako prodati za isti.
Alo, covece,, da li je ovo tema vezana za utvrdjivanje imovine jednog ili drugog coveka? Ocigledno je da pokusavas da isprozivas nekoga bez nekog realnog razloga, pa sad treba da se pitamo, odakle coveku pare za plakate?!?! Mnogo vecih lopova ima, a vece bahanalije sebi priuste od 100tinak plakata, ako nisi upucen..
STORM
Ostadoh ja bez odgovora. Džaba se i ti pravdaš pošto štitiš nešto tek da bi štitio. I nema potrebe da se vređamo ali koliko ja vidim to je vaš uobičajen rečnik.
Djordje
Koji covjek? OVAKVIMA SE ZNA DJE JE MJESTO. Zatvor ! Neka izadje na crtu bez ubica iza sebe. Junacina !
Japanac
@STORM , debilu glupavi, da li zaista postoji potreba da te pitam za imovinu Labana, tj da trazim od tebe da objasnis odakle mu bilo sta? u svakom slucaju, i da je celokupan rad Polovine na fakultetu bio stampanje plakata, proveo je vise vremena tamo nego Laban u celom zivotu.. Kakve silne plakate? Da se nije ovo desilo verovatno niko te plakate ni video ne bi.. Pa kako ocekujes da idiotu poput tebe docaram da nije u pravu sem na ovaj nacin? E jesi glupav.. ajde sad idi do Labana pa mu se licno u dupe uvlaci, pozz..
Dejan Odgovori
U ozbiljnoj drzavi bi zbog ovoga letele glave a ne otkazi. A ovde cak i da ga smene (sto je malo verovatno), ima da ga stave na neku jos placeniju poziciju sa jos manje posla.
psiholoskinja
A zbog cega bi letele glave? Jel Laban kacio plakate u kojima vredja nekoga? Hoce li zbog toga leteti glave?
Flavio
A šta ćemo sa onim što vređa i preti???
jaca
Ja bih imala još gori rečnik da je neko mojoj porodici pretio.
Japanac
@JACA, imas li saznanja o konkretnim pretnjama, ili si u snimku cula kako cenjeni Laban govori profesoru "PRETIO SI" a kada ga ovaj pita "Kome/sta?", Laban ostaje bez preteranih odgovora/
pista
PSIHOLOSKINJA - A po cemu zakljucujete da su plakati vredjali bilo koga???
Tekija Odgovori
Sve, ali da jedan MAGLAI kritikuje čoveka i stranku koje je doveo na vlast!!!

E moj Jankoviću, nećeš ti daleko dogurati sa najomraženijim gradonačelnikom u istoriji Subotice.
Istina Odgovori
Ljudski je od Labana sto se izvinio ali ne mogu a da se ne zapitam zbog cega ako je Polovina clan SNS-a ,Maglai i Jankovic imaju obraza da se jave povodom svega ovoga..!? Nadam se da ce se rasvetliti pozadina postavljanja plakata koji su bili inicajalna kapisla za sve ovo.
A Maglajiu porucujem da se vrati u misiju rupu i da i dalje podrzava one koji mokrenje po grobovima i vesanje na bandere smatraju legitimnom politickom borbom.
Sejo Kolasinac
Pa zasto se javljaju? Svako moze da postane clan najvece partije. To nije argument ni za ni protiv. Stvar je u tome da sad kao oni brane nekoga ko je gradonacelniku predlagao kriminalne radnje, pa bio odbijen. I sad za osvetu treba ga diskreditovati. Sasvim je normalno da iznerviran covek nepravdom psuje.
profesor Odgovori
Ako se iz ovog izvučeš, onda smo se definitivno vratili u 90-te. Ko si ti da pretiš? Politička borba je dozvoljeni vid borbe, a pretnje obračunom niko ne sme da dobija. Pogotovo ne batine
Ostavka i robijanje par meseci!
Sejo Kolasinac
Politicka borba je ok ali ovaj je clan stranke gde je Laban rukovodilac. Protiv koga se onda bori? Znaci, jedino preostaje da je dosao sa namerom da iznutra u jednom trenutku napravi skandal i ocrni Labana.
Flavio
A pretnje, vređanja, pokušaji ucene po tebi spadaju u vid političke borbe?
Japanac
@FLAVIO navedi te pretnje, konkretne primere, nemoj i u sledecoj poruci da napises "pretio je!!", daj konkretne primere, edukuj nas kad vec posedjes znanje :)
Storm
Pa da... bolje da miluje po kosi kao Sasa Jankovic...
Bujster Odgovori
Polovina bi poslovni prostor preko veze ali to je trebao tražiti dok su žuti bili na vlasti! Laban je čovek od krvi i mesa i njegova reakcija je rezultat lažnih optužbi koje mesecima kruže!
Japanac
@BUJSTER pa kad je takva postenjacina, sto ne dokaze da su to sve lazi ili jednostavno ignorise ako smatra da nisu vredne?
Xxx Odgovori
Zasto je bpg ljut?
Poslusao sam snimak ali mi nije jasno zbog cega su lepljeni plakati i zbog cega je bogdan popizdeo?
Milan024 Odgovori
Laban, da podnese OSTAVKU, jedino je moguće rješenje i za njega, i za SNS, i za Suboticu!!!!
Storm
Zastitnik Maglai I Jankovic neka se povuku sa politicke scene jer stite one koji propagiraju kradju drzavne imovine,mokrenje po grobovima,vesanja i slicno...
Isidora
Zašto da podnese ostavku? Jer ne dozvoljava krađu?!
Japanac
@ISIDORA ne budi idiot molim te, kradja se u 21 veku ne sprecava ovako, postoji pravosudni sistem koji bi trebao da funkcionise, istina je da ne funkcionise kako treba, al' definitivno to ne daje za pravo jednom Labanu da zavodi red kako mu se digne.
Slobodan Odgovori
Sraman potez Labana. Izvinjenje ne sme biti dovoljno.

SVM je licemeran.

Podrška za PSG i DS. Jankoviću, beži dalje od Maglaija. Taj čovek je započeo uništavanje Subotice sa SNS ekipom. Subotica pamti.
psiholoskinja
Izvinjenje nije dovoljno?! od kad smo to digli kriterijume? jesmo li trazili od Dulica&Pajtic co da nam se ikad izvine za svaki pokradeni dinar, zatvorenu fabriku i unistenu Suboticu?!!!
Japanac
@PSIHOLOSKINJA za kradju se niko izvinjavao nije, pa nece ni Laban. izvinjavao se zbog reci koje je rekao, ali za to izivnjenje nije dovoljno.. Eto, nadam se da sam ti pomogao da uvidis svoje greske :)
clouseau
@PSILOHOSKINJA

Dugo vec nisam komentariso na ovom sajtu iz razloga koji vecina mogu pretpostaviti, ali na ovo vec moram da reagujem.
Ono sto u celoj vasoj ambuli ne valja, je da je lepljenje plakata cin oglasavanja (ne mnogo razlicit od komentarisanja ovde), a pretnja smrcu, potencialno premlacivanje je de facto krivicno delo, i ne opravdava ih nista.
U suprotnom, gde bi se to zavrsilo? Pretpostavljam da se ni vama ne bi dopalo da vas neko "gepekuje" jer se ne slaze sa vasim objavljenim misljenjem tvrdeci da to toboze nanosi zlo necijoj porodici (nista licno, samo se vodim logikom koju zastupate). Za to sluzi rasprava, a za ostalo sud.
Politikolog Odgovori
Stvarno ne znam ko moze biti na strani Labana. Pa, napao je clana iz stranke iz koje je i sam on.
Memi
I u čemu je sad problem?? Jasno je da mu je polovina mesecima pretio, kao i članovima njegove porodice...
Politikolog
Hocu za to sto tvrdis isti dokaz kao sto je dokaz da je Laban napao Polovinu!
Boban
Toliko je providna ova nameštena afera da ne znam kako neko može i da pomišlja na smenu gradonačelnika.
Japanac
@BOBAN Isto tako i ja ne znam zasto mislis da ce iko pomisliti da si u pravu i da imas pojma o tome sto govoris bez ikakvih prilozenih dokaza o tome da je Polovina ikome pretio , ali bez obzira na to, s obzirom da je gospodin priznao da je sve sto je rekao u snimku zaista rekao, ne vidim da ti je vise od toga potrebno za SMENU, ne za pomisljanje o njoj:)
Nenad Odgovori
Visestruke pretnje smrcu nisu neprimeren recnik, vec tesko krivicno delo!
psiholoskinja
Cujes li ovo o moj Poaro?!
Analgetik
Tesko krivicno delo? Ne pricaj gluposti. Vidimo protiv koga je na kraju podneta krivicna prijava. Verbalni konflikt neka goni po privatnoj tuzbi, a za priznanje za plakate sa pretecom sadrzinom ce da odgovara.
Flavio
Na tvoju žalost nije upućena nijedna pretnja smrću...
walker Odgovori
Pod hitno menjati izborni zakon,i da se za gradonačelnika bira imenom i prezimenom ,a ne da nam vladajuca stranka postavlja ovakve buzdovane za gazdovanje onim sto je nase.
Nikad S N S
Taj film neces gledati. Bice samo jos gore. SNS se rasirio svugde kao najgori kancer. Naravno da treba menjati ali sve u ovoj zemlji. Sta reci kada ja kao lekar ne mogu da dobijem specijalizaciju ako ne potpisem pristupnicu SNS u. Da ne pricam sta radi sadasnji ministar vojni kako preti i ucenjuje radnike u svom bivsem Ministarstvu. Svi cute i rade za 35 hilj din. Boje se ostace i bez toga. Gradonacelnik je samo naucen verovatno od iskusnijih kako se ponasa perspektivan kadar vladajuce masinefije u drzavi.....
Alexandarwučić Odgovori
Kaka Gaza,takes sluga
psiholoskinja
kakav autor takav komentar
psiholoskinja
Kojoj? Dulicevoj, covek se ubi gradeci i dalje, kapiram da je tako i clanovima njegove stranke, toliko su se nakrali da im je i danas dobro!
psiholoskinja
Hej ti, znas o cemu se ovde radi?! propao im publicitet za aferu oko Boss-a i Andreja pa odmah napakovali drugu, jednako losu i providnu. Vazno je samo sto je narod vec navikao da opozicija predvodjena zutima jedino sto u rukavu ima je to- bezbroj unapred smisljenih afera.
clouseau
@PSIHOLOSKINJA

Svejedno. Krivicno delo je krivicno delo, i ne moze pojedinac da ga opravdava.
dinGospo Odgovori
Ovo je kriminalno, pretnja, angazovanje nekog za fizicko maltretiranje, to je u principu vid organizovanog kriminala, ko zna sta kriju i zbog cega prete, sta ne sme da se otkrije ili da javnosti. Pravi su amateri sto su pustili da budu snimljeni!! Svakako sram ih bilo!
psiholoskinja
Angazovanje nekoga? kako znas kad nisi video? od kad su audio snimci relevantni dokazi? svako od nas na osnovu zvuka moze da interpretira ono sto je cuo na hiljadu nacina.
Flavio
Pogledao si previše kriminalističkih filmova, doduše trećerazrednih...
clouseau
@PSIHOLOSKINJA
Covek je sam priznao da je pretio, i ne porice da je audio fajl autentica. To je uverljivije od raznih nagadjanja koje zapravo vi plasirate.
Rakidzic Odgovori
Cim Subotica malo krene napred odmah se nadju dusebriznici koji bi da lepe uvredljive plakate i toboze grade politicku karijeru na racun drugih! Gradjani su uz Labana jer su rezultati na njegovoj strani a ovaj dogadjaj treba sto pre zaborati I uvaziti izvinjenje!
Djordje
Onda ce uskoro obuci crne SS uniforme i tuci po ulicama ako ne savijemo kicmu... Nacizam u 21 veku. Ko ne misli kao oni proci ce kao Jevreji u nacizmu.
Djordje
A krenula je napred ? Pa sve fabrike su pokupovali takvi, sve zbog porodice...
Djordje
Da li si ti normalan ili su ti se lekovi otkotrljali pod krevet? Glupost je pominjari sendvice, vi dobijate 35000 rsd zato sto ste sada budni. Najzad cete zaraditi tu platu.
Djordje
Sam si priznao, tako da ide u zaborav
Djordje
A Vi se umijte i sutra po botovku platu...Prljav je to novac ali jenovac, bolje ne znate. Vama neceslati familiju - sina da Vas prebije, jer sam to ne moze nego sina izlaze "nepijatnosti" poslusajte snimak.
Јов Odgovori
Зашто, али ЗАШТО свако ново лице које на тренутак улије наду мора одмах да се окружи неспособним и користољубивим лицима?!?!?!??! Јанковићу, зар заиста мора тај Маглаи? До јуче је стајао раме уз раме са Вулином, Иванишевићем, Gojkom...

https://www.subotica.com/vesti/otvoren-prihvatni-centar-za-migrante-id24454.html
pista
da... ali je onda bilo po onom kako tata kaze u SVM. E sad.... on ne stoji vise pored ovih ali SVM istrajava...
NiKo Odgovori
LOŠ jedan i drugi ... potpuno bezveze
Ovo se verovatno dešava jednom dnevno u Srbiji, a ovo sad dospelo u javnost
Bruka Odgovori
Sramota I za ove ljude koji stoje iza tog coveka, ne bi mu kroz ulicu prosao a ne stao iza njegovih ledja
Vojo
Nadam se da ce u javnost izaci vise mesecne pretnje Polovine i njegovih prijatelja prema Labanu i njegovoj porodici!
Japanac
@VOJO, posto si upucen vidim, navedi konkretne prednje koje je polovina uputio labanu i njegovoj porodici ;)
Milica Odgovori
Okreni prevrni svako bi isto odreagirao da mu dirne u porodicu. Ne opravdavam izrečene reci ali je čovjek očigledno isprovociran.
Japanac
@MILICA kad neko bude rekao da ce ti brata/oca ili nekog clana porodice samleti u masini za meso, znaj da je neko bio isprovociran i da je to bila sala :))
Nikad S N S
Odreagirao ne bi niko normalan ovako. Na koju on porodicu misli kad se ovako ponasa. Osramotio je i 3 naredna pkkoljenja. Sto je najtuznije pokazao je svoje pravo lice
Nikad S N S
U svakom trenutku cu vas besplatno leciti. Lekar, telefon poznat redakciji
Nikad S N S
O boze. Dete moje koleginice je isamarao policajac jer je branilo druga na rodj proslavi. Kada su prijavili neprimereno ponasanje poicajca reklj su im izvinite bio je pod stresom jer je premesten na drugo radno mes. Sta je trebao otac deteta da ode kod nacelnikapolicije i da mu kaze iskopacu ti oci jr mi diras porodicu.
Ne znam da li je tuzno ili tragi komiicno sto neobrazovani ljudi ili oni sa kupljenim diplomama ne vide sustinu. Pretvaramo se u diktatorsku drzavuo
Nikad S N S
Konacno daprocitam misljenje sa kojim se slazem. Da ne pomislim da sam izgubila razum dok citam nebulozeclanstva vodece nam stranke
Nikad S N S
Ne dozvoljava kradju dobra ideja mozda je to novi precednik Ustavnog suda nase zemlje. Pa i sto preti ubistvom nema veze
Nikad S N S
Drago mi je tako sto se tice Bossa. Da vidi bata da ne moze kao po celoj Srbiji da otima. Cujem u BG da sa batom saradjuje jedan veliki privrednik - privatnik iz SU
Daddy
Svaka cast Milice!

Iz ovog NIKAD S N S kipi mrznja, tako da ne obracaj paznju, pun je grad oboleli otkad su Kasa & Co pre 30ak godina krenuli da pljackaju Suboticu a manipulisu narod.

Kad neko napokon hoce da spreci lopove i pljackase oni "pametniji" brane lopove i pljackase.

To ih njihov Soros nauci da u svoj tanjir s*ru.
punisher Odgovori
Hahahaha, Labane treba ti psiholog da kontrolises bes. Nisi ti za gradonacelnika!
psiholoskinja
Kome danas psiholog ne treba? Za tvoju info za dobrobit svih je ponekad posetiti istog, tako da ako si ovim hteo da ga uvredis i nije ti poslo za rukom
AlwaysUltra
Vi kazete da je pozeljno da on poseti psihologa ? Upleli ste ko pile u kucine u sopstvenu intelektualnu limitiranost ?
AlwaysUltra
A placaju nekoga koji to radi vrlo lose. Mozda je mizerno placaju pa zato ...??
AlwaysUltra
Izgleda da lopovi ne pitaju za njegovu dozvolu , drugarice Bot.
Japanac
@PSIHOLOSKINJA neko treba samo ponekad, neko od psihijatra ne treba da se odvaja, to je covek hteo reci..
AlwaysUltra
Pozovite ga da podnese ostavku i bude uz svoje najmilije vise vremena !
AlwaysUltra
Pravdanje je gore od dela !!
AlwaysUltra
Posten svet ?? Ha ha ha . SNS stvarno ima niske kriterije intelektualnih zahteva kod svojih botova. Najnize takoreci.
xx
On bi se tuko, a kad je trebao onda je bezao kao i njemu slicni!
punisher
PSIHOLOSKINJA
A sta mislis: da mu spremimo sendvice za put?
User Odgovori
Mala bara puno krokodila. Dabogda jedni drugima oči povadili.
krokro
Ako ubijes ubicu i dalje je isti broj ubica na svetu.
kec
Ne znam to za krokodile , ali je utisak da ova jedanaesta fotografija , fotograf ; SUBOTICA com postaje deo istorije grada Subotice . Da li su na pogrebu ili na osudjenickom stajanju - pitanje je koje ce sebi postavljati buduce generacije . Sto rece pesnik '' nije lako biti medj' njima ...''
Džigi
@KROKO
Zato ne treba stati kod jednog ubice.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.