Komentara: 4
Pregleda: 3228

Veliki uspeh „Iskončića“ na međunarodnom festivalu

14.12.2020. u 16:50h
Izvor: Subotica.com
Dečiji hor „Iskončići“ osvojio je dve srebrne medalje na velikom međunarodnom takmičenju „Melodijanum“ u Kikindi. Raspevani i talentovani mladi Subotičani briljirali su u konkurenciji 42 hora iz sedam zemalja.
Veliki uspeh „Iskončića“ na međunarodnom festivalu

Na svom prvom takmičenju „Iskončići“ su se predstavili numerama „Plava ptica“, „Ptice nebom“ i „ Na ledu “.

- Iza „Iskončića“ je veliki broj nastupa, ali ovo je prvo takmičenje na kome smo učestvovali. Falio nam je taj takmičarski duh, da vidimo gde smo u odnosu na druge horove, da upoznamo nove prijatelje i saradnike – kaže profesorka Natalija Lukić. - Pripremili smo zaista tri sjajne numere, uveli koreografiju, postavili visoke standarde. Bili smo prijavljeni za škole „Kizur Ištvan“ i „Matko Vuković“ i falilo nam je nekoliko bodova do zlatne medalje. Deca su oduševljena, svi smo jako srećni i ponosni što smo bili deo jedne prestižne smotre horova, u čijem žiriju su bila eminentna imena iz sveta muzike.

Veliki uspeh „Iskončića“ na međunarodnom festivaluZbog aktuelne situacije, festival se ove godine održao onlajn, ali već dogodine će „Iskončići“, kao jedni od pobednika, učestvovati na otvaranju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 3228

Povezana vest

Povezane teme

iskončići

natalija lukić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.