Komentara: 0
Pregleda: 4569

Vedro nebo, beton i pobeda rukometaša Spartak Vojput-a

18.10.2012. u 11:08h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Rukometaši Spartak Vojput-a plasirali su se u 1/8 finala Kupa Vojvodine pošto su juče u Kljajićevu savladali istoimenu ekipu sa 28:35 (11:21). Utakmica je igrana pod vedrim nebom na betonskom terenu.
Vedro nebo, beton i pobeda rukometaša Spartak Vojput-a

Zeljković, šef struke subotičana utakmicu je odigrao sa kombinovanim sastavom u kojem nije nastupilo nekoliko standardnih prvotimaca. Uprkos tome Spartak Vojput je pokazao dobru igru i bez teškoća obezbedio nastavak u najmasovnijem rukometnom takmičenju u državi.

Poveli su "putari" sa 2:0 golovima Patočkaija na samom početku susreta. Borbeni gosti koji su se večeras pokazali u dobrom svetlu dolaze do izjednačenja nakon golova Mrkšića i Ćujića. Uspeli su domaći i da povedu sa 5:4 u 8 minutu kada je gol postigao juče veoma raspoloženi Momilović. Već u sledećem napadu Spartak Vojput golom Todorovića dolazi do izjednačenja, nakon čega je usledila serija golova Subotičana koji su nakon gola Kaltaka u 22 minutu poveli sa 16:10. Do kraja poluvremena razlika se stalno povećavala tako da se na odmor otišlo sa plus deset u korist Spartak vojputa 11:21.

Vedro nebo, beton i pobeda rukometaša Spartak Vojput-a

U nastavku susreta razlika od deset golova prednosti se održavala do 44. minuta kada je rezultat bio 17:27. Nakon toga došlo je do opuštanja u igri Prvoligaša što su iskoristili borbeni i uporni rukometaši Kljajićeva koji su prepolovili minus, sedam minuta pre kraja na 25:30. Usledio je odgovor Subotičana koji golom Matića i sa dva gola Janjića povećavaju prednost na 25:33 i uvode utakmicu u potpuno mirnu završnicu. Najraspoloženiji u redovima Spartak Vojputa bio je Janjić koji je postigao čak 13 golova u ovom susreta.

Uprava kluba ovim putem zahvaljuje se na izuzetnom gostoprimstvu Rk Kljajićevo koji su se pokazali kao veoma dobri domaćini i pravi sportski prijatelji.

Kljajićevo - Spartak Vojput 28:35 (11:21)

Teren: Sportsko rekreativni centar Kljajićevo, 1/16 finala Kupa Vojvodine, Sudija: Marko Pešić, Radoman Radojević (obojica Crvenka). Kontrolor: Ratko Nešević (Crvenka). Sedmerci: Kljajićevo 4/4, Spartak Vojput 1/1

Kljajićevo: Momilović 7, Ćujić 2, Mraović, Mrkšić 2, Kovač, Jakšić, Zobenica 1, Malobabić, Hajdin 2, Kosanović, Zorić, Maćešić 5, Bjeloš 2, Nikodijević (cap), Vila 7

Spartak Vojput: Vukoslavović, Kosović Jelić, Janjić 13, Katlak 6, Kovačević, Galfi 3, Todorović 5, Matić, Jovanović, Kukić, Distol, Patočkai 7, Papić (cap), Božović 1, Đukanović.

Vedro nebo, beton i pobeda rukometaša Spartak Vojput-a

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4569
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukometni klub vojput

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.