Komentara: 4
Pregleda: 16785

Večeri smeha i antistresa u Subotici

12.09.2016. u 15:56h
Izvor: Subotica.com
Ove jeseni i zime Subotičani će svake druge srede imati priliku da gledaju i slušaju stand up komičare iz Srbije i regiona, u nekadašnjem Blues Time-u, gde će se održavati "večeri smeha".
Večeri smeha i antistresa u Subotici

Sezonu će otvoriti Srđan Olman, 21. septembra sa početkom u 20,30 časova, sa svojim show-om „Severno ledeni humor“ koji je u julu izveo na Ženskom štrandu na Paliću.

Večeri smeha biće organizovane po ugledu na veće stand up klubove u Beogradu i Zagrebu, gde posetioci mogu mnogo češće (čak tri puta nedeljno) da odu na „anti-stres terapiju, kako mnogi nazivaju ovaj vid komedije.

Osim komičara iz Srbije, BIH, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore, u klubu će se organizovati i tzv „Open mike“ gde će svi oni koji bi želeli da se bave ovom vrstom humora moći da se prijave i dobiju mikrofon na 5 minuta. Najduhovitijeg kandidata bira publika, a pobednik dobija šansu da se usavršava kao komičar kroz radionice stand up komedije. Takođe će se organizovati i večeri improvizacije, kada komičari na licu mesta uz pomoć publike, koja aktivno učestvuje u tim nastupima, smišljaju fore.

Nakon nastupa Srđana Olmana, na scenu će 5. oktobra izaći Dušan Varničić i Srđan Slijepčević, zatim će Subotičane zabavljati Srđan Jovanović (19. oktobar), dok će stendap duo Filip Ugrenović i Mariana Aranđelović nastupiti 2. novembra.

Ulaznice za sve nastupe se kupuju u Klubu Dvorištance, po ceni od 300 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 16785
Povezane teme

stand up

srđan olman

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.