Komentara: 0
Pregleda: 3434

Večeras počinje Letnji turnir u malom fudbalu u Prvomajskoj

20.06.2016. u 13:31h
Izvor: Subotica.com
Letnji turnir u malom fudbalu, peti u nizu, koji se igra na sportskim terenima u Prvomajskoj počinje večeras. Dvanaest ekipa boriće se od 20. juna do 1. jula za nagradni fond koji iznosi 150.000 dinara i titulu najbolje ekipe letnjeg izdanja turnira.
Večeras počinje Letnji turnir u malom fudbalu u Prvomajskoj

U petak je održan žreb ekipa, odnosno ekipe su podeljenje u tri grupe, a zatim je i određen raspored takmičenja. Prvog dana turnira, danas, odigraće se četiri meča, Bečki valcer II - Extra corn (19h), Dunav coop - 192 (19,50h), Arena - Cafe "Sicilija" (20,40h) i 21,30 Jasimpex-Superinfo - SK "Milenijum".

Kompletan raspored grupne faze pogledajte u povezanoj vesti.

U međusobnim susretima odrediće se konačan raspored u grupnoj fazi, a zatim sledi eliminaciona faza. U grupoj fazi, koja se igra od ponedeljka do petka, ekipe igraju međusobno jedan krug. Po dve najbolje ekipe iz svake grupe i dve najbolje trećeplasirane ekipe ulaze u četvrtfinale.

Organizator turnira i ove godine je JKP "Stadion" u saradnji sa gradskim resorom za sport. Nagrada za prvo mesto će iznositi 100.000, za drugo 30.000, dok će trećeplasirana ekipa inkasirati 20.000 dinara. Grupna faza će se igrati do petka, a veliko finale kao i meč za treće mesto će se odigrati 1. jula.

Ulaz na sve mečeve je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3434

Povezane vesti

Povezane teme

teren u prvomajskoj ulici

turnir u malom fudbalu

letnji turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.