Komentara: 1
Pregleda: 2825

Večeras počinje 10. Summer3p Festival

19.07.2012. u 11:32h
Ovogodišnji 10. jubilarni Festival elektronske muzike “Summer3p” počinje večeras i trajaće do 22. jula na Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću. Festival će i ove godine osim muzičkog dela imati i bogat dnevni radioničarski program, a od ove godine organizatori Festivala će posetiocima ponuditi i besplatan prostor za kampovanje.
Večeras počinje 10. Summer3p Festival

Na ovogodišnjem festivalu, nastupiće neki od najaktuelnijih izvođača evropske i regionalne elektronske scene, između ostalih: Hedfluks iz Engleske, Kasi Vorn iz Grčke,, Gorje Hevek iz Rusije, Mladen Tomić BiH, kao i više atraktivnih domaćih i regionalnih DJ-eva. Između ostalih nastupiće i subotički DJ-evi.

DNEVNI PROGRAM SUMMER3P FESTIVALA

Organizatori Summer3p festival su Udruženje građana "AŠC kooperativa" i Fondacija "Danilo Kiš" koji već 4 godine sarađuju u organizaciji ovog događaja. 

I ove godine će u fokusu biti 3 važne kampanje: "Stop nasilju", "Očistimo jezero Palić!" i "Sačuvajmo prirodu". Tokom Festivala će se održati više radionica: sportska, ekološka, likovna, kao i radionica reciklaže.

# Učesnici muzičkog festivala Summer3p 2012

Kompleti ulaznica za sva 4 dana se mogu kupiti putem mreže Eventim (i sajta http://www.eventim.rs) po ceni od 990 dinara i naravno na samom ulazu.

Organizatori Summer3p festivala su NVO AŠC i Fondacija „Danilo Kiš“ iz Subotice.

Više info na zvaničnoj prezentaciji -  www.summer3p.org

Fotografije sa dešavanja, kao i prethodnih godina, očekuju vas na najposećenijem subotičkom Internet sajtu - www.subotica.com.

Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2825
Povezane teme

summer3p

program summer3p

summer3p festival na paliću

summer3p slike fotografije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.