Komentara: 3
Pregleda: 2894

Veče stendap komedije sa Nešom Bridžisom

04.12.2014. u 11:40h
Izvor: Subotica.com
Nesha Bridges je poznati stand up komičar u Srbiji. Kako se stand up scena u Subotici lagano širi i kako su već gostovala poznata imena ove vrste komedije, kako iz Srbije i regiona, došlo je vreme u Suboticu dođe i Nesha Bridges. Scenski performans ovog vrsnog komičara održava se 9. decembra u hotelu "Galleria", a karte mogu da se rezervišu telefonom ili kupe u Bavarskoj pivnici (danas od 17 do 19 časova).
Veče stendap komedije sa Nešom Bridžisom

Subotička publika imala je prilike u poslednjih 6 meseci u više navrata da uživa u večerima dobrog raspoloženja koje su po pravilu priređivali stendap komičari iz Srbije i regiona, a najveći odjek je imao trodnevni festival stendap komedije  (Parodično pakovanje) koji je održan krajem septembra, kada je nastupilo 8 komičara iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i naravno domaćih izvođača iz Srbije, predvođeni našim sugrađaninom Srđanom Olmanom.

Još jedno veče stendap komedije ovaj put upotpuniće Nenad Danilović, poznatili kao Neša Bridžis, jedan od najboljih imitatora na našim prostorima, specifičan po imitacijama nepoznatih ljudi koje nekako svi imamo u svom okruženju. Član je organizacije Standup.rs već tri godine, a iza sebe ima više od 800 nastupa. Stand up komedijom bavi se, po sopstvenom priznanju, od kad se rodio.

Kako kaže, sve što mu se u međuvremenu dešavalo – podstanarski problemi kod gazde Kineza, facijalna paraliza zbog stalnog osmehivanja u uniformi radnika McDonalds-a i mnoge druge avanture – jedva čeka da podeli sa publikom. Autor je i izvođač moderne šansone “Kamičak i bjela roljetna”…

Njegov nastup se velikim delom zasniva na realnim pričama i likovima iz „kraja“ i sjaaaajnim imitacijama istih. U svakom slučaju, organizatori kažu - nasmejaćete se, ostaćete zabezeknuti, pomislićete da je to što radi genijalno ili možda da ste videli najveću glupost u životu!

Prijateljstvo sa subotičkim komičarem Srđanom Olmanom, doprinelo je i ovom nastupu u Subotici u hotelu Galleria, u sali Rim, na 5. spratu (glavni ulaz sa strane Q&Q bara).

Ulaznice se prodaju i danas u Bavarskoj pivnici u Hotelu Galleria, od 17 do 19 časova. Rezervacije karata mogu da se izvrše putem telefona 064/130-74-97. Cena karte iznosi 300 dinara, a broj mesta je ograničen.

Izvor: Subotica.com
StandUp komedija: Nesha Bridges StandUp komedija: Nesha Bridges StandUp komedija: Nesha Bridges StandUp komedija: Nesha Bridges StandUp komedija: Nesha Bridges StandUp komedija: Nesha Bridges StandUp komedija: Nesha Bridges StandUp komedija: Nesha Bridges
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 2894

Povezano dešavanje

Povezane teme

standup

stand up

srđan olman

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.