Komentara: 0
Pregleda: 4548

Veče Stand up komedije u hotelu Galleria

27.11.2015. u 15:17h
Izvor: Subotica.com
Nakon "Stand up-a na vodi" koji je nedavno održan na Paliću, u Suboticu dolazi novi komičar, prvi srpski stand up komičar, Srđan Jovanović.
Veče Stand up komedije u hotelu Galleria

Srđan Jovanović je naš talentovani glumac koji se uspešno bavi stand up komedijom, zasmejavajući nas pričama iz svakodnevice. Igra se sa stereotipima, manama i glupostima na koje niko sa ovih prostora nije imun.

Kako kaže okidač za smeh su one teme u kojima se prepoznajemo, teme koje nas se tiču i dotiču, pojave koje nas nerviraju, frustracije, prepreke, a sve ovo su odlike stand up komedije.

Humor je Srđanu donelo različite nagrade izmeđuostalog za najboljeg mladog glumca na festivalu Dani komedije, zatim nagradu „Ljuba Moljac“ za najboljeg stand up komičara na festivalu monodrame u Zemunu i nagradu za najboljeg komičara „Stand up Adria awards“ u Skoplju. Ovo nije prvi put da Srđan Jovanović gostuje u Subotici, ali će prvi put izvesti svoj  "One man show" "Mikrofonija". Voditelj večeri će biti subotički stand up komičar Srđan Olman.

Stand up se održava u četvrtak, 3. decembra, u hotel Galleria (sala Rim, 5. sprat). Karte po ceni od 300,00 dinara možete kupiti u klubu Dvorištance, Korzo 1.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4548

Povezano dešavanje

Povezane teme

hotel galleria

stand up

srđan olman

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.