Komentara: 2
Pregleda: 5922
Foto

Veče italijanske i španske muzike "O sole mio"

27.05.2016. u 15:59h
Izvor: TV Subotica
Veče italijanske i španske muzike „O sole mio“, u organizaciji Opere Subotica, održaće se u ponеdeljak, 30. maja, u Velikoj većnici Gradske kuće. Na koncertu će nastupiti Alenka Ponjavić Vojnić, sopran i Saša Štulić, tenor, uz pratnju novosadskog pijaniste Strahinje Đokića.
Veče italijanske i španske muzike "O sole mio"

Prvi koncert u organizaciji Opere Subotica, bio je u septembru prošle godine, na kom su poznate arije i duete iz velikih operskih dela izvodili internacionalni pevači. Ove godine, odlučili su se da publici predstave domaći, lokalni talenat.

- „Kao što smo obećali, nakon kraće pauze, organizujemo i drugi koncert. To će biti veče italijanskih i španskih pesama, a u drugoj polovini ćemo izvoditi arije i duete iz La Traviate, La Boheme i druge.“ - izjavila je Alenka Ponjavić Vojnić, sopran.

Svoje oduševljenje što će nastupiti u gradu u kojem je rođen nije krio ni Saša Štulić, tenor.

- „Veoma mi je drago, što ponovo mogu da nastupam u svom rodnom gradu. Program koncerta je napravljen za sve ljubitelje opere i one koji to tek treba da postanu, sa sigurnošću znam da je subotička publika željna ovakvih koncerata i nadam se da će uživati.“ - Saša Štulić, tenor

Koncert počinje u 19,30 časova, a karte, po ceni od 250 dinara, prodaju se u Suvenirnici Gradske kuće.

Izvor: TV Subotica
Najava večeri italijanskih i španskih pesama Najava večeri italijanskih i španskih pesama Najava večeri italijanskih i španskih pesama Najava večeri italijanskih i španskih pesama Najava večeri italijanskih i španskih pesama Najava večeri italijanskih i španskih pesama Najava večeri italijanskih i španskih pesama Najava večeri italijanskih i španskih pesama
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 5922
Povezane teme

koncert gradska kuća

velika većnica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.