Komentara: 0
Pregleda: 1087

Vaterpolo: Spartak Prozivka startovao pobedom u Valjevu

05.11.2018. u 11:37h
Izvor: Subotica.com
Startovalo je takmičenje u Prvoj B ligi Srbije. Spartak Prozivka je na gostovanju u Valjevu uknjižio pobedu nada ekipom Valisa rezultatom 10:7. U narednom kolu Subotičani ponovo gostuju, ovaj put u Beogradu ekipi Singidunuma.
Vaterpolo: Spartak Prozivka startovao pobedom u Valjevu

Vaterpolisti Spartak Prozivke novu sezonu započeli su pobedom  na gostujućem terenu. Tim Nemanje Andrića bio je bolji od Valisa i slavio sa 10:7.

Prva četvrtina završena je nerešeno, dok je druga protekla u velikoj borbi gde su Subotičani bili bolji i postigli gol za vođstvo od 3:2. I u trećoj deonici Spartak Prozivka je bio uspešniji i došao do prednosti od 7:5. U završnom delu meča Subotičani su postigli još tri gola za konačnih 7:10.

Valis – Spartak Prozivka 7:10 (2:2, 0:1, 3:4, 2:3)

Valis: Mirković, Dobrisavljević, Milovanović, Đurđević 1, Kovačević 1, Bogdanović, Omerović 1, Đurđević 3, Milinović, Stanković, Pantelić, Bojović 1, Popović, Vujić.

Spartak Prozivka: Zeljković, Čubrilo 3, Grabež 1, Ivković, Pralić, Kastež 1, Tonković, Vrkulja, Kakai 1, Lončendić 1, Stojanović 2, Varkulja 1, Perez, Kantar.

Prva B liga se igra u tri dela: Ligaški deo, utakmice u grupama od 1. do 5. i od 6. do 10. mesta, kao i plej-aut. Ligaški deo se igra jednokružno – sve ekipe učesnice moraju odigrati međusobne utakmice prema rasporedu i ta faza traje od 3. novembra do 2. februara. Više detalja u povezanoj vesti.

U narednom kolu Subotičani ponovo gostuju, ovaj put u Beogradu ekipi Singidunuma.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1087

Povezana vest

Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.