Komentara: 0
Pregleda: 1924

Vaterpolisti Spartak-Prozivke završili učešće u nacionalnom Kupu

24.11.2016. u 10:17h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti Spartak-Prozivke završili učešće u nacionalnom Kupu

Mlada subotička ekipa nije uspela da napravi iznenađenje u osmini finala Kupa Srbije i savlada u Novom Sadu iskusniju ekipu Dunava. Novosađani, članovi Prve A lige koji u svojim redovima imaju i igrače Vojvodine, su na bazenu "Slana Bara" bili bolji rezultatom 13:7.

Subotičani su držali korak i pružali otpor većim delom meča, ali poslednja četvrtina je odlučila pobednika koju je ekipa Dunava dobila na iskustvo, ali i individualni kvalitet.

Dunav - Spartak-Prozivka 13:7 (1:1, 4:2, 4:4, 4:0)
Bazen Slana Bara.Sudije Golijanin i Ragač. Isključenja Dunav 14, Spartak Prozivka 6.

Dunav: Ristić, Vasin, Knežević 1, Šćepanović 1, Tintor 2, Plumton 4, Parivodić, Vulić 1, Rončević 1, Galei 1, Popović 1, Marković, Poopović, Marinković 1. Trener: Ćatović.

Spartak-Prozivka: Uzelac, Varkulja 1, Bulajić 2, Rakić, Vorkulja, Horvacki, Galočorbin, Vučković 1, Horvacki, Katić 2, Stojanovič, Ćurčin 1, Zeljković, Vekanj. Trener: Andrić.

Pored Dunava mesto u četvrtfinalu Kupa Srbije su izborili Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina, Šabac, Radnički, Valjevo i Stari Grad.

Vaterpolisti Spartak-Prozivke već za vikend nastavljaju takmičenje u Prvoj B ligi, gde u prva dva kola imaju dve pobede, a u narednom ih očekuje put u Kikindu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1924
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.