Komentara: 3
Pregleda: 4823

Vaterpolisti Spartak-Prozivke ubedljivi u Banjaluci (4:11)

26.12.2016. u 15:03h
Izvor: Subotica.com
U 5. kolu Prve B lige, grupa "Sever" vaterpolisti Spartak-Prozivke savladali su Banjaluku na njenom terenu rezultatom 4:11. Sledi pauza do 4. februara.
Vaterpolisti Spartak-Prozivke ubedljivi u Banjaluci (4:11)

Subotička ekipa na zimsku pauzu odlazi sa tri pobede i dva poraza. Put u glavni grad Republike Srpske ostaće mladim vaterpolistima Spartak-Prozivke u lepom sećanju pošto su još jednom kvalitetno reprezentovali subotički vaterpolo i osvojili nove bodove.

Banja Luka - Spartak-Prozivka 4:11 (1:4, 0:3, 1:3, 2:1)
Isključenja: Banjaluka 8, Spartak Prozivka 8.

Banja Luka: Milovanović, Amidžić, Babić, Jolić, Poljak, Djukić, Kecman 1, Šobić 2, Maletić, Stevandić 1, Kajtez, Vujković, Kecman, Grabež.Trener: Grahovac.

Spartak Prozivka: Uzelac, Varkulja, Bulajić 2, Lovadimov, Ćurčin 2, Horvacki 2, Tonković, Vučković 2, Horvacki, Katić 3, Popović, Glamočanin, Radičev, Stojanović. Trener: Andrić

Posle 5 odigranih kola u Prvoj B ligi, grupa "Sever" na čelu tabele je Bečej sa 5/5, sledi Žak koji ima jedan poraz, odnosno Spartak-Prozivka koji ima dva poraza. Što se tiče grupe "Jug" tamo je maksimalan Radnički iz Kragujevca.

Takmičenje u Prvoj B ligi nakon ovog kola privremeno se pauzira, a nastavak sezone biće 4. februara kada Spartak-Prozivka dočekuje zrenjaninski Proleter, zatim sledi gostovanje Poletu (11.02.), domaćinstvo ŽAK-u (18.02.), gostovanje Bečeju (25.02.) i u poslednjem kolu u Suboticu dolazi ekipa iz Banjaluke (04.03.).

Pored uspeha seniora, Vaterpolo klub "Spartak-Prozivka" posebno je ponosan na uspehe svih mlađih selekcije (12,13,15,17) koje su obezbedile plasman u polufinala Kupa Vojvodine koja su na programu krajem januara i februara. Više o ovome u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 4823

Povezana vest

Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.