Komentara: 12
Pregleda: 3651

Vaterpolisti Spartak-Prozivke izgubili od Bečeja (7:9)

11.12.2016. u 20:07h
Izvor: Subotica.com
Meč 4. kola Prve B lige, odigran na bazenu SRC "Prozivka", između Spartak-Prozivke i Bečeja pripao je iskusnijim gostima rezultatom 7:9. Za vikend su mlađe kategorije igrale Kup mečeve.
Vaterpolisti Spartak-Prozivke izgubili od Bečeja (7:9)

Favorizovani Bečejci nisu dozvolili iznenađenje u Subotici, bila ima je dovoljna jedna dobra četvrtina da prelome meč i obezbede dovoljnu zalihu da mogu mirno da privedu meč kraju.

Gosti su bili bolji u prvom delu, ali Spartak-Prozivka je uzvratio u drugom, međutim iako su izabranici Nemanje Andrića igrali znatno borbenije i energičnije nisu imali snage da naprave potpuni preokret i pokvare planove iskusnim Bečejcima.

Spar­tak-Pro­ziv­ka – Be­čej 7:9 (2:1,1:5, 2:3, 2:0)
Is­klju­če­nja: Spar­tak-Pro­ziv­ka 2, Be­čej 13.

Spartak-Prozivka: Uze­lac, Varkulja Čon­gor, Bu­la­jić 2, Ra­lić, Ćurčin, Horvacki A. 2, Vuč­ko­vić, Horvac­ki S. 1, Ka­tić, Ton­ko­vić 1, Goločorbin, Va­rkulja, Zelj­ko­vić, Ve­konj 1. Tre­ner: An­drić.

Bečej: Bu­šić, Ko­bi­ljev 2, Kr­sta­no­vić, Na­ćuk 3, Do­bo­ža­nov, Me­sa­roš 1, Ku­pre­ta 1, Ve­li­mi­rov, Afa­na­si­jev, Dro­bi­na 1, A. Pr­ko­so­vač­ki 1. R.Pr­ko­slo­vač­ki. Tre­ner: Te­kić

Subotička ekipa trenutno ima dve pobede i dva poraza. U narednom kolu sledi gostovanje u Banjaluci.

Prolaz mlađih kategorija u polufinale Kupa Vojvodine

Pored seniorske ekipe nastupe su imali i igrači 2005. i 2002. godišta. Na Kupu Vojvodine održanom u Somboru igrači do 12 godina obezbedili su prolaz u polufinale pobedivši u gradskom derbiju Spartak sa 16:4, zatim Polet sa 19:0, dok su jedini poraz imali protiv Vojvodine (15:4).

Za generaciju 2005. godište nastupili su: Zeljković, Šorš, Dmitrašinović, Perez De Guzman, Mirović, Kvala, Kovačević, Radujko, Ziđarev, Saulić, Benić, Stanković, Petković, Ugarković, Horvacki Trener: Kopunović

Generacija 2002. godište nastupila je na Kupu Vojvodine održanom na bazenu u Dudovoj šumi i takođe ostvarila plasman u polufinale. U grupnoj fazi Spartak-Prozivka bila je bolja od Vojvodine (4:8), zatim od Poleta (22:2), dok je u trećem meču Banjaluka bila bolja (19:4).

Igrači 2002. godiše nastupili su u sastavu: Zeljković, Todić, Perez De Guzman, Sabo Batanč Benjamin, Radaković N., Radaković U., Dukić, Varkulja, Ivković, Saulić, Tonković, Bedić, Kokai, Konatar, Stojanović J., Stojanović M., Bešić. Trener: Andrić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 12
Pregleda: 3651

Povezana vest

Povezane teme

bazen prozivka

sportsko rekreativni centar prozivka

vaterpolo

src prozivka

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.