Komentara: 1
Pregleda: 3316
Foto

Vaterpolisti Spartak-Prozivke ubedljivi pred plejof

14.08.2016. u 11:01h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti Spartak-Prozivke završili lsu igaški deo sezone ubedljivom pobedom protiv ekipe Jezera iz Bele Crkve (19:10) i sa prve pozicije ulaze u plejof za popunu Prve B lige.
Vaterpolisti Spartak-Prozivke ubedljivi pred plejof

Ekipa iz Bele Crkve jedina je koja je uspela da savlada Subotičane, ali ta pobeda im je u konačnom plasmanu omogućila da sa druge pozicije idu u plejof, dok su "Prozivčani" sa devet pobeda sami odlučivali o svojoj sudbini.

Neizvesnost u ovom meču postojala je samo u prvih par minuta meča, ali posle toga Spartak-Prozivka se odlepljuje i iz četvrtine u četvrtinu gradi razliku za konačnih +9. Posebno dominantni deo je bila druga četvrtina koju su Prozivčani rešili u svoju korist sa 7:1, odnosno šest pogodaka u nizu.

Vaterpolisti Spartak-Prozivke ubedljivi pred plejof

Vaterpolisti Spartak-Prozivke ubedljivi pred plejof

Najveća prednost domaćih je bila sredinom trećeg perioda igre kada su gosti zaostajali 11 golova, iako je već odavno bilo jasno ko će u ovom duelu odneti dva boda. Ubedljiv rezultat u meču bez imperativa pobede omogućio je igranje nekolicini igrača koji su tokom sezone imali nešto manju minutažu,

Spartak-Prozivka - Jezero 19:10 (5:3, 7:1, 5:2, 2:4)

U ekipi Spartaka Vučković je bio najefikasniji sa četiri postignuta pogotka, sledeći je bio Lavadinov sa tri, Tonković, Čurčić, Č. Varkulja, S. Horvacki i Katić su se upisali po dva puta, dok su A. Horvacki i Goločorbin postigli po jedan pogodak.

Fajnal for igra se narednog vikenda na SRC "Prozivka", a u polufinalu će se sastati Spartak-Prozivka i Radnički, odnosno Goč i Jezero. Pobednici ova dva duela plasiraće se u Prvu B ligu Srbije.

Vaterpolisti Spartak-Prozivke ubedljivi pred plejof

Izvor: Subotica.com
Vaterpolo: Spartak-Prozivka - Jezero Vaterpolo: Spartak-Prozivka - Jezero Vaterpolo: Spartak-Prozivka - Jezero Vaterpolo: Spartak-Prozivka - Jezero Vaterpolo: Spartak-Prozivka - Jezero Vaterpolo: Spartak-Prozivka - Jezero Vaterpolo: Spartak-Prozivka - Jezero Vaterpolo: Spartak-Prozivka - Jezero
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3316

Povezana vest

Povezane teme

bazen prozivka

sportsko rekreativni centar prozivka

vaterpolo

src prozivka

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.