Komentara: 0
Pregleda: 4933

Vaterpolisti Spartak Prozivke sutra igraju poslednji meč ligaškog dela

12.08.2016. u 10:51h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti Spartak Prozivke obezbedili su učešće u plejofu za popunu Prve B lige. Poslednji meč ligaškog dela Prozivčani igraju u subotu od 16 časova na SRC "Prozivka", a protivnik je ekipa Jezera.
Vaterpolisti Spartak Prozivke sutra igraju poslednji meč ligaškog dela

Vaterpolo klub "Spartak-Prozivka" od ove sezone ponovo ima predstavnika u seniorskoj konkurenciji, u takmičenju koje je drugog ranga, podeljeno u dve grupe (sever i jug), koje je organizovano tako da se prvo odigra ligaški deo po dvokružnom sistemu, a onda po najbolje dve ekipe iz obe grupe igraju fajnal for koji će dati novog učesnika Prve B lige.

Subotički vaterpolo klub je odigrao osam mečeva i zabeležio samo jedan poraz, pa će se kao prvoplasirana ekipa iz grupe "Sever" naći na završnom turniru koji će se već narednog vikenda (20. i 21. avgusta) održati u Subotici, na bazenu SRC "Prozivka". Pored Spartak-Prozivke na završnom turniru svoje mesto su obezbedili Goč i Jug, dok će četvrti tim biti poznat u poslednjem kolu, a kandidati su Mladost iz Pančeva i Jezero iz Bele Crkve.

Prozivčani su jedini poraz u ligaškom delu zabeležili na gostovanju u Beloj Crkvi, a priliku za revanš imaće već sutra (subota) od 16 časova na bazenu SRC "Prozivka". Iz VK "Spartak-Prozivka" pozivaju sugrađane i ljubitelje vaterpola da dođu sutra i podrže subotičku ekipu u poslednjem meču pred plejof koji ih očekuje nedelju dana kasnije. Ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4933

Povezana vest

Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.