Komentara: 2
Pregleda: 2165

Vaterpolisti Spartak-Prozivke poraženi od Bečeja (11:5)

26.02.2017. u 14:02h
Izvor: Subotica.com
U derbi meču grupe odigranom sinoć u Bečeju subotički tim je poražen sa 11:5. U poslednjem kolu ligaškog dela u Suboticu dolazi ekipa iz Banjaluke.
Vaterpolisti Spartak-Prozivke poraženi od Bečeja (11:5)

Krenula je mlada ekipa sa Prozivke na megdan velikom imenu srpskog vaterpola sa nadom da mogu da iznenade, jer sportski je nadati se, dati svoj maksimum i onda nema ko šta da zameri. Tako je i bilo u Bečeju, iznenađenja ipak nije bilo ali su Subotičani skupo prodali kožu.

Prvu četvrtinu Bečej je dobio sa 3:0, u narednoj je Spartak bolji za jedan gol, ali iako su se maksimalno trudili da se nose sa iskusnijim i kvalitetnijim protivnikom nije bilo lako juriti za Bečejcima koji su od prvog poseda imali kontrolu nad utakmicom.

Na kraju poraz od pet golova razlike ali i dobra prilika za upoređivanje pred plejof. U prvom njihovom ovosezonskom duelu odigranom početkom decembra prošle godine Bečej je bio bolji rezultatom 9:7.

Bečej – Spartak Prozivka 11:6 (3:0, 1:2, 3:2, 4:2)
Isključenja: Bečej 11, Spartak Prozivka 5.

Bečej: Bušić, Korovljev, Afanasijev 2, Naćuk, Dobožanov, Mesaroš 4, Kuprešak 1, Velimirov 1, Marković, Perić, Drobina 1, Prkosovački 2, Andrin, Krstonošić.

Spartak-Prozivka: Uzelac, Varkulija, Bulajić 3, Đurčin 2, Lavadinov, Horvacki, Ivošević, Vučković, Tonković, Kojić, Polić 1, Varkulija, Perez,Kakai.

Posle devet odigranih kola lider grupe "Sever" ostaje Bečej sa maksimalnim učinkom 9/9, sledi Spartak protivka sa 6/3 (18 bodova), zatim ŽAK, Banjaluka, Proleter i Polet.

U poslednjem kolu ligaškog dela sezone Spartak-Prozivka će ugostiti ekipu iz Banja Luke.

Subotica domaćin polufinala Kupa za U15

Subotica i Vaterpolo klub "Spartak-Prozivka" biće domaćini polufinala Kupa Srbije za igrače do 15 godina koji je na programu predstojećeg vikenda na bazenu SRC "Prozivka". Pored domaće ekipe za mesto u finalu kroz turnir u Suboticu boriće se ekipe Taša, Rasine i Crvene zvezde (igra svako sa svakim, prve dve ekipe idu na završni turnir).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 2165
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.