Komentara: 13
Pregleda: 6365

Vaterpolisti Spartak Prozivke osvojili Kup Srbije za igrače do 15 godina

03.04.2017. u 11:43h
Izvor: Subotica.com
Kup Srbije za vaterpoliste do 15 godina održan je za vikend u Novom Sadu, a trofej je osvojila ekipa Spartak Prozivke koja je sa dve pobede i jednim nerešenim susretom izbila na čelo tabele konačnog plasmana.
Vaterpolisti Spartak Prozivke osvojili Kup Srbije za igrače do 15 godina

Na završnom turniru pored domaćina Vojvodine nastupile su i ekipe Partizana, Crvene zvezde i subotičke Spartak-Prozivke.

U prvom kolu Partizan je savladao domaćina sa 10:3, dok su Crvena zvezda i Spartak Prozivka odigrali nerešeno 6:6. U narednom kolu Partizan je u beogradskom derbiju slavio protiv Crvene zvezde sa 8:2, dok u Subotičani bili ubedljivi protiv Novosađana sa 12:2.

U poslednjem kolu Spartak Prozivka je bio uspešniji od Partizana rezultatom 7:5 i tako osvojio prvo mesto, dok je Crvena zvezda rezultatom 6:4 nanela treći poraz Vojvodini i tako stigla do trećeg mesta.

U konačnom plasmanu prva je subotička ekipa Spartak Prozivka (7 bodova), slede Partizan (6),  Crvena zvezda (4) i Vojvodina bez pobede i bodova.

Ekipa Spartak Prozivke, igrači do 15 godina, na završnom turniru u Novom Sadu nastupila je u sastavu: Zeljković, Sabo B, Radaković, Ivković, Varkulja, Konatar, Tonković, Saulić, Kokai, Bedić, M. Stojanović, J. Stojanović, Perez de Guzman, Dukić, Jarić, Nedeljković.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 nedelje
Komentara: 13
Pregleda: 6365
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.