Komentara: 2
Pregleda: 2319

Vaterpolisti Spartak-Prozivke izborili plasman na državno prvenstvo

19.06.2014. u 13:45h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolo klub "Spartak-Prozivka" je sa generacijama 2002. (12 godina) i 1999. (15) izborio plasman na prvenstvo Srbije zauzevši prvo odnosno drugo mesto na Prvenstvu Vojvodine.
Vaterpolisti Spartak-Prozivke izborili plasman na državno prvenstvo

Generacija do 2002. godišta sa trenerom Draženom Videcom kroz kvalifikacije protivnike je pobeđivala sa 20 golova razlike, u polufinalu izbacila novosadsku Vojvodinu, a u finalu pobedila ekipu Mladosti.

Generacija 1999. godišta sa trenerom Tomsilavom Rankovićem je takođe bila ubedljiva, kao i u polufinalu kada je savladana ekipa Bečeja, dok je u finalu izgubljeno prvo mesto.

Ove dve generacije imaju završetak sezone sredinom jula, odnosno krajem avgusta kada će se takmičiti sa osam najboljih ekipa iz Srbije.

Vaterpolo klub "Spartak-Prozivka" sa generacijama 2002 i 2001 trenutno obavlja zajedničke pripreme na bazenu SRC "Prozivka" sa Vaterpolo klubom "Radnički" iz Kragujevca sa kojima ima odličnu saradnju saradnju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2319
Povezane teme

vaterpolo

src prozivka

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.