• Pregleda: 1257

Vaterpolisti Spartak Prozivke bez finala

Tri generacije vaterpolista Spartak Prozivke za dane vikenda nadmetale su se na turnirima Prvenstva Srbije. Subotičani su imali slab učinak i ostali bez finala i medalje.
Foto: Ilustracija (arhiva)
Vaterpolisti Spartak Prozivke bez finala

Tokom vikenda odigrane su utakmice finalnih i polufinalnih turnira Prvenstva Srbije u vaterpolu na kome su se takmičile ekipe Spartak Prozivke.

Na turniru u Kragujevcu za igrače do 17 godina, Spartak Prozivka zauzeo je četvrto  mesto u konkurenciji sa Radničkim i dve ekipe Partizana. Subotičani su poraženi od domaćina sa 12:4, kao i od obe ekipe Partizana rezultatom 17:8 i 11:8. Partizan i Radnički rešavali su pitanje pobednika, remi zbog bolje gol razlike doneo je titulu Beograđanima.

U Šapcu na polufinalnom turniru za generaciju vateropolista rođenih 2006, Spartak Prozivka zauzeo je treće mesto iza Partizana i Taša i ostao bez finala. Vaterpolisti Spartak Prozivke poraženi su od Partizana 19:0 i Taša 10:2, dok su zabeležili pobedu nad Valjevom 4:2. 

U konkurenciji dečaka rođenih 2004 na polufinalnom turniu u Subotici Spartak Prozivka ostao bez bodova. Subotičani na sva tri meča pretrpeli poraze. Partizan je bio bolji i pobedio sa 15:1, Radnički je slavio sa 8:4, dok je Stari Grad ostvario minimalnu pobedu nad Spartak Prozivkom od 3:2.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.