• Pregleda: 5448

"Vašar zimnice" u subotu na Kvantaškoj pijaci

U organizaciji JKP "Subotičke pijace", 18. po redu "Vašar zimnice" održaće se na Kvantaškoj pijaci u subotu, 12. oktobra, u prepodnevnim časovima.
"Vašar zimnice" u subotu na Kvantaškoj pijaci

Na ovogodišnjem "Vašaru zimnice" sugrađani mogu da očekuju tradicionalno dobru ponudu voća i povrća kako lokalnih poljoprivrednih proizvođača, tako i proizvođača iz cele Vojvodine.

- Očekujemo više od 100 proizvođača, te je ovo idealna prilika za sugrađane da se snabdeju dovoljnim količinama voća i povrća za turšiju i kompote, kao i onim povrćem koje prezimi u podrumima kuće, kao što su luk, krompir i kupus - najavila je Josipa Vojnić Tunić, ispred JKP "Subotičke pijace".

"Vašar zimnice" biće otvoren od ranih jutarnjih časova, a kako najavljaju organizatori, cene će biti nešto povoljnije, s obzirom na to da će se voće i povrće kupovati u većim količinama.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
As Odgovori
Svi kod Čede na turšiju!
As
Živa legenda kvanzaša, čika Čeda, ponovo će da ponudi svoju kvalitetnu zimnicu... Navalite narode!
Joso Odgovori
Ima svega, ali nije jeftino.Male plate i pemzije.
Caca
narocite su niske peMzije
Nina Odgovori
Ponuda velika ali bez pazara! Da je Vučić podelio obećanih 5000 dinara pre moždoteklnešto i za zimnicu doteklo, ali ovako bili, videli i praznih šaka otišli!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.