• Pregleda: 5399

"Vašar zimnice" u subotu na Kvantaškoj pijaci

U organizaciji JKP "Subotičke pijace", 17. po redu "Vašar zimnice" održaće se na Kvantaškoj pijaci u subotu, 13. oktobra, u prepodnevnim časovima.
"Vašar zimnice" u subotu na Kvantaškoj pijaci

Na ovogodišnjem "Vašaru zimnice" sugrađani mogu da očekuju tradicionalno dobru ponudu povrća i voća, kako lokalnih poljoprivrednih proizvođača, tako i poljoprivrednih proizvođača iz cele Vojvodine.

- Do sada smo imali oko 80 dobavljača pretežno iz Vojvodine i naše okoline, odnosno iz Hajdukova, Bačkih Vinograda i Tavankuta, ali bude tu i dobavljača iz Sombora, Srema i jedan gospodin iz Crne Gore koji je do sada dolazio sa mandarinama iz Ulcinja. Posetioci mogu da očekuju široku ponudu voća i povrća za zimnicu, kupus, paprike za ajvar i pečenje, jabuke i kruške za rakiju, kao i veliku količinu krompira i luka - poručuje Josipa Vojnić Tunić, ispred JKP "Subotičke pijace".

"Vašar zimnice" biće otvoren za kupce od 6 časova ujutro, a kako najavljaju organizatori, cene će biti nešto povoljnije, s obzirom na to da će se voće i povrće kupovati u većim količinama.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
SUPERBOT Odgovori
""Vašar zimnice" u subotu na Kvantaškoj pijaci"

Pa zar ovi nisu čuli da je Lidl otvorio diskont u gradu????
Svi idemo u Lidl, ništa nećete prodati na Kvantašu.
Lidl prodaje upola cene, pa makar bio u gubitku.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.