• Pregleda: 4897

Vandalizam na Teslinom naselju

Dve neidentifikovane osobe provalile su preksinoć oko 2 časa posle u pekaru "Dino" na Teslinom naselju i zapalili je u potpunosti, kao što se može videti na fotografiji.
Foto: SuMedija.rs
Vandalizam na Teslinom naselju

Dve neidentifikovane osobe provalile su preksinoć oko 2 časa posle ponoći na pijacu u Teslinom naselju. Najpre su opljačkali dve tezge odnevši robu u vrednosti od oko 5 hiljada dinara. Potom su provalili u pekaru "Dino" i zapalili je u potpunosti, prenosi Radio Subotica. 

Jedan od posetilaca našeg sajta ističe da problem vandalizma postoji već određeno vreme na Teslinom naselju, apelujući na Policiju da pojača prisustvo u navedenom delu grada. Više detalja možete pročitati u povezanoj Pištaljci.

U opisanom slučaju vandalizma, Policija je izvršila uviđaj i preuzela video materijal na kome se vide lica izvršilaca.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
vt Odgovori
Nema direktne veze sa temom, ali ima sa lokacijom. Apelujem da nadležni vrate LEŽEĆE POLICAJCE KOD TESLINE PIJACE. Gužva oko pijace i prodavnica je velika i radnim danom, naročito vikendom. Ulica Partizanskih baza je sve više prometnija. Smatram da bi vraćanje ležećih policajaca bio pozitivan potez za sve koji žive u tom delu grada. Sugrađani, komšije - molim Vas podržite ovu inicijativu!
Mile55 Odgovori
Ne verujem da je slucajno bas ta pekara zapaljena. Pre par meseci je ista ta pekara zapaljena. Izgleda nekom je jako stalo do tog lokala.
lakumity103 Odgovori
Pošto su im face snimljene ajde objavite koji su ako ih "navataju".
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.