• Pregleda: 8086

Valter: "Phiwa" preživela 2012. godinu

Preksinoć je u Hotelsko-poslovnom i kongresnom centru “Galleria” u Subotici preduzeće “Phiwa” nemačkog investitora Rudolfa Valtera održalo završnu svečanost na kojoj su sumirani rezultati ostvareni u 2012. godini.
Valter: "Phiwa" preživela 2012. godinu

Na večeri je prisustvovalo više stotina zaposlenih u preduzećima Rudolfa Valtera u Vojvodini, gde im se vlasnik zahvalio na rezultatima ostvarenim u ovoj i poželeo mnogo uspeha u narednoj godini, dok su radnici njemu uzvratili specijalnim poklonom – diplomom najboljeg poslodavca.

U izjavi novinarima, Valter je ocenio da je “Phiwa” preživela 2012. godinu, i da je najvažnije da nije finansijski potonula.

Ovo preduzeće je i investiralo u izgradnju nove hale nemačkog “Drekslmajer”-a u Zrenjaninu, gde je pored postojeće površine 15.000 izgrađena još jedna površine 12.000 kvadrata, kao i u izgradnju nove hale površine 2.200 kvadrata za potrebene nemačkog “Simens”-a u Subotici.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

7
strujar Odgovori
eee,kad bi ovi nasi za koje glasamo bili barem malo sposobni kao Valter....
savo Odgovori
Treba prvo imati kapitala...,a posle je lako naći,sposobne ljude....
rax Odgovori
savo, imaju i nasi kapitala i to naseg, vise nego dovoljno, pa opet ne znaju poslovati.
kojot Odgovori
kad novinari nekog proglase a najboljeg taj je stvarno najbolji...
lakumity103 Odgovori
Ich bin Walter
snekica Odgovori
Svaka cast g.Walteru..Cestitam vam i zelim dug zivot i dobro zdravlje..Ko zna zna.. Covek deluje radno a pomalo i skromno..Neki nasi kapitalisti pocnu da viluju po gradu sa sve decom u dzipovima i motorima...Ali to je vec nesto drugo..To smo mi..
Sinkovics Rozsa Odgovori
Predivno je videti nasmejane zaposlene na zabavi i volela bih sa suzama ruku pružiti ćoveku kao što je Rudolf Walter. Sposoban je i ima dušu, ume ceniti prave ljudske vrednosti. Samo da Ga naša država ne uništi! Žao mi je što je 80 kilometara udaljen od Bečeja, i mi nemamo ni mogućnosti da radimo sa Njim... Zašto ne proširi svoje poslovanje i u sredini Bačke - da nam ostvari snove i da vrati ljudima samopoštovanje i osmeh na lica. Želimo Gospodinu dobro zdravlje i puno snage da nastavi!!!! ‚*Das gute Schicksal erhält es, das kranke Schicksal prüft die Freunde *
...A jó sors szerzi, a balsors próbára teszi a barátokat!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.