Komentara: 3
Pregleda: 3894

Uživo: Spartak - Rossiyanka (revanš utakmica Lige šampiona za žene)

17.10.2013. u 09:53h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka poletele su juče oko 13 časova za Moskvu, a već danas ih očekuje revanš utakmica za ulazak među 16 najboljih evropskih ekipa. Protivnik je odlična ekipa Rossiyanke, višestruki šampion Rusije i redovni učesnik Lige šampiona, ekipa koja je pre 8 dana pobedila ŽFK "Spartak" na Gradskom stadionu rezultatom 2:4. Utakmica počinje u 13 časova po srednjeevropskom vremenu, a tekstualni prenos možete da pratite na našem sajtu.
Uživo: Spartak - Rossiyanka (revanš utakmica Lige šampiona za žene)

Prošlo je 8 dana od poslednjeg susreta ove dve ekipe, a tada su Ruskinje na Gradskom stadionu obezbedile sasvim solidnu zalihu za današnji revanš da će Subotičankama biti veoma teško da ostvare povoljan rezultat, ali u taboru "golubica" i dalje vlada umereni optimizam, svesni velikog posla koji ih čeka, ali i spremne da pruže bolju partiju u odnosu na onu pre nešto više od nedelju dana.

U domaćem šampionatu "golubice" dominiraju, dominanto su i osvojile UEFA kvalifikacioni turnir održan pre par meseci u Rumuniji, Ruskinje su u prethodnom meču iznenadile Subotičanke, ali posle novog preseka i taktičke analize, stručni štab očekuje bolju reakciju ekipe i veruju u uspeh.

Za prolazak dalje, među 16 najboljih evropskih ekipa potrebno je da postignu 3 gola, a da ne prime nijedan, što će biti vrlo teško, ali ne i nemoguće.

Igračice, stručni štab, mediji i i prijatelji kluba poleteli su juče (sreda) za Moskvu, stigle na aerodrom u 18 časova po lokalnom vremenu (16 časova po srednjeevropskom) i posle oko dva časa zadržavanja na aerodromu zbog gužve, kompletna ekspedicija uputila se prema hotelu Fiesta-Krasnoarmeysk.

Povratak za Srbiju planiran je sutradan (18. oktobra) oko 20 časova (po srednjeevropskom vremenu) na aerodromu "Nikola Tesla", nakon čega će se ekspedicija autobusom vratiti u Suboticu.

Utakmica na stadionu "Россиянка" počinje u 13 časova, TV prenosa neće biti uopšte, tako da jedino možemo da se oslonimo na tekstualno praćenje, a to ćemo omogućiti na našem sajtu u vreme početka utakmice.

Za Spartak nastupaju: Gardijan(GK), Krstić, Slović(C), Meffometou Tcheno, Radanović, Savanović, Damjanović, Nahi, N'Rehy, M. Nikolić, Čubrilo.

Za Rossiyanku nastupaju: Todua(GK) (C), Petrova, Pertseva, Dmitrienko, Akimova, Edmonds, Nyandeni, Skotnikova, Mashina, Osipova, Shlyapina.

TEKSTUALNI PRENOS JE ZAVRŠEN

Uživo: Spartak - Rossiyanka (revanš utakmica Lige šampiona za žene)

Pred početak meča...

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3894

Povezana vest

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.