Komentara: 3
Pregleda: 5210

Uživo: Fudbal, Vojvodina - Spartak (JSL, 17. kolo)

02.03.2013. u 14:45h
Fudbaleri Spartaka u okviru 17. kola Jelen Superlige gostuju u Novom Sadu trećeplasiranoj ekipi Vojvodine. Superligaš iz Subotice dolazi na vojvođanski derbi posle nerešenog rezultata i promenjive igre protiv ekipe Slobode iz Užica. Ova utakmica je odigrana pre samo 3 dana, ali današnji meč trebao bi biti zanimljiv duel dva pretendenta za izllazak u Evropska takmičenja.
Uživo: Fudbal, Vojvodina - Spartak (JSL, 17. kolo)

Pred gostovanje Spartak Zlatibor vode u Novom Sadu održana je press konferencija na Gradskom stadionu na kojoj su prisustvovali šef struke Petar Kurćubić i kapiten Vladimir Torbica.

- Vojvodina je sigurno favorit u ovom duelu, pokazali su to svojim igrama u jesenjem delu kao i u pripremnom periodu. Poseduju odličan ofanzivni kvalitet, koji ukoliko uspemo da zaustavimo možemo da očekujemo pozitivan rezultat. Dobra stvar je štto za ovaj meč ne moram dodatno da motivišem moje igrače, svi željno iščekuju subotu i početak utakmice. Očekujem du pružimo još bolju partiju od one koju smo pokazali u premijeri protiv Slobode. Mi ćemo igrati ofanzivno i tako tražiti svoju šansu, istu igru očekujem i od protivnika - istakao je Petra Kurćubić.

Kapiten Vladimir Torbica nadovezao se na svog šefa. - Idemo u goste ekipi koja je dokazala da poseduje kvalitet. Igraju ofanzivno sa kvalitetnim napadačima a ujedno su primili i najmanje golova u Super ligi. Uprkos tome očekujem naše dobro izdanje i povoljan rezultat jer smo već puno puta pokazali da najbolje partije pružamo protiv najjačih rivala.

Ekipa će meč započeti u skoro istom sastavu kao protiv Slobode. Izostaće jedino golman Aleksić koji je dobio crveni karton u 84. minutu premijernog duela u Subotici., pa će šansu dobiti Nikola Stijaković, kvalitetan golman koji čeka svoju priliku da se dokaže.

Tekstualni prenos moli ste da pratite na našem sajtu:

Uživo: Fudbal, Vojvodina - Spartak (JSL, 17. kolo)

Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 5210

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.