Komentara: 3
Pregleda: 4909

Poraz fudbalera Spartaka od Vojvodine (2:1)

02.03.2013. u 17:01h
Gostovanje Spartaka protiv Vojvodine završilo se porazom od 2:1. U meču koji nije oduševio bilo je golova, ali nažalost i problema sa navijačima. Đorđe Despotović je bio strelac za Spartak (zamenjen u '78), a Vidak Bratić je dobio crveni karton,
Poraz fudbalera Spartaka od Vojvodine (2:1)

Danas su se na terenu igrale većina utakmica 17. kola Jelen superlige, a za razliku od srede vremenski uslovi na terenima su bili značajno bolji. Nažalost, tim koji Subotičane najviše interesuje - FK "Spartak Zlatibor voda" vraća se iz Novog Sada poražen pošto je izgubio od Vojvodine sa 2:1.

Ovu utakmicu je obeležilo bledo poluvreme koje nije zadovoljilo ukus navijača, drugo koje je donelo više uzbuđenja u vidu više golova, ali nažalost i navijački incidenti u kojima su navijači Spartaka (Marinci) prvo probili zaštitnu ogradu koja ih deli sa ostatkom stadiona, da bi posle intervencije policije taj deo (sa navijačima) bio ispražnjen.

Vojvodina je došla u vođstvo još u '23 minutu prvog poluvremena, udvostručili prednost u 57, da bi Spartak preko Đorđa Despotovića smanjio na 2:1. Da će Spartaku biti teško da izbori povoljan rezultat još se više pojačalo '74 minutu kada je isključen Vidak Bratić kao poslednji igrač odbrane koji je nedozvoljeno startovao na protivničkog igrača. Iz nastavka akcije, posle izvođenja prekršaja u neposrednoj blizini šesnesterca Spartaka, nije došlo do promene rezultata. Utakmica se igrala 4 minuta posle regularnih 90.

Vojvodina - Spartak 2:1 (1:0)
Alivodić 24', Katai 58' - Despotović 60'

Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 4909

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.