Komentara: 11
Pregleda: 4927

Uživo: 5. vanredna sednica Skupštine grada Subotice

28.03.2015. u 09:19h > 11:37
Izvor: Subotica.com
Danas će biti održana vanredna sednica Skupštine grada na kojoj će se naći samo tri tačke dnevnog reda. Prenos možete da pratite od 9 časova na našem sajtu, na kanalu RTV Yueco i putem radio talasa Radio Subotice.
Uživo: 5. vanredna sednica Skupštine grada Subotice

Odbornici će odlučivati o predlozima za direktore Subotičke Toplane i Suboticagasa, a pred njima će se naći imena po tri najbolje rangirana kandidata.

Gradsko veće za direktore Subotičke toplane i Suboticagasa ponovo predlaže Dervu Ahmetovića i Dragana Božinovića, koji su prvi na rang listama.

Na ove tačke dnevnog reda amandmane je uložila odbornička grupa Demokratske stranke. Odbornici DS–a predlažu da se za direktore Toplane i Suboticagas imenuju Pero Rikić i Mihajlo Mandić, koji su drugoplasirani na rang listama.

Skupština takođe traba da se izjasni o početnoj ceni po kojoj će Radio Subotica biti ponuđena na prodaju u postupku privatizacije koji je u toku. Predloženo je da početna cena iznosi nepuna dva i po miliona dinara.

10:37 - Prenos iz Velike većnice Gradske kuće je završen, uskoro sledi izveštaj.

Izvor: Subotica.com
5. vanredna sednica Skupštine grada Subotice 5. vanredna sednica Skupštine grada Subotice 5. vanredna sednica Skupštine grada Subotice 5. vanredna sednica Skupštine grada Subotice 5. vanredna sednica Skupštine grada Subotice 5. vanredna sednica Skupštine grada Subotice 5. vanredna sednica Skupštine grada Subotice 5. vanredna sednica Skupštine grada Subotice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 3 nedelje
Komentara: 11
Pregleda: 4927

Povezana vest

Povezane teme

sednica gradskog parlamenta

sednica lokalnog parlamenta

subotica uživo

velika većnica

sednica skupštine grada

skupštinsko zasedanje

vanredna sednica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.