Komentara: 21
Pregleda: 7707

Uživo: 20. sednica Skupštine grada Subotice

17.04.2014. u 10:32h
Izvor: Subotica.com
Danas se održava 20. sednica Skupštine grada. Na dnevnom redu će se, između ostalog, naći predlog rebalansa Gradskog budžeta za ovu godinu, koji bi prema predlogu trebalo da bude veći za 13,79 odsto u odnosu na prvobitno usvojeni. Ostale tačke možete da pročitate u donjem delu vesti. Prenos možete da pratite na našem sajtu od 9 časova.
Uživo: 20. sednica Skupštine grada Subotice

Kako se navodi u tekstu predloga upućenog Skupštini grada na razmatranje i donošenje, rebalansom predloženi obim budžeta iznosi preko 5,7 milijardi dinara, što je za 13,79% ili 694 miliona dinara više u odnosu na prvobitno planirani budžet.

U strukturi iznosa povećanja obima budžeta, kako je navedeno u predlogu, preneta neutrošena sredstava iznose 81,6 miliona, planirano povećanje tekućih prihoda iznosi 361,4 miliona dinara, a povećanje primanja budžeta 250,9 miliona dinara.Predlogom rebalansa, javne investicije i kapitalna ulaganja budžeta, odnosno izdaci za nabavku nefinansijske imovine, daleko su iznad iznosa fiskalnog deficita i iznose skoro 1,4 milijarde dinara.

Odbornici će razmatrati i program poslovanja d.o.o. “Regionalna deponija”, javnog komunalnog preduzeća “Suboticagas” i izmene programa javno komunalnog preduzeća “Vodovod i kanalizacije”. Na dnevnom redu će se naći i izveštaj zaštitinika građana za 2013.godinu.

Prenos je završen.

Izvor: Subotica.com
20. sednica Skupština grada Subotice 20. sednica Skupština grada Subotice 20. sednica Skupština grada Subotice 20. sednica Skupština grada Subotice 20. sednica Skupština grada Subotice 20. sednica Skupština grada Subotice 20. sednica Skupština grada Subotice 20. sednica Skupština grada Subotice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 3 dana
Komentara: 21
Pregleda: 7707

Povezane vesti

Povezane teme

budžet

budžet grada subotice

budžet lokalne samouprave

sednica gradskog parlamenta

rebalans budžeta

sednica lokalnog parlamenta

sednica skupštine grada

prenos uživo

budžet 2014

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.