• Pregleda: 5503

Uspešno realizovano putovanje u Minhen

Ljubica Čikoš iz Subotice, vratila se sa nagradnog putovanja u Minhen. Ona je, četvrtog novembra, na svečanom otvaranju Pivnice Minhen u sklopu Hotelsko kongresnog i poslovnog centra Galerija, Ljubica Čikoš dobila nagradno putovanje u glavni grad Bavarske – Minhen. U pivnici “Minhen” poručuju da će nastaviti sa praksom nagrađivanja gostiju.
Uspešno realizovano putovanje u Minhen

Ljubica Čikoš iz Subotice, nagrađena putem u Minhen od strane Hotelsko kongresnog i poslovnog centra “Galleria” Subotica, podelila je sa nama utiske sa putovanja. Prethodni vikend, boravila je u Minhenu iz kojeg, kako kaže, nosi prelepe utiske.

U Minhenu je bila udaljena 10-ak minuta hoda od central Marion placa, pa je bila u mogućnosti da se uveri u lepote Minhena celodnevnim obilascima, posetama muzejima. Da pivnica “Minhen” u Subotici ne zaostaje kvalitetom, potvrdila je i Ljubica posetivši 3 pivnice u Minhenu.

Ono što u subotičkoj bavarskoj pivnici ističu kao veliku prednost je to da je vlasnik hotela, Rudolf Valter, iz Bavarske.

Slobodan Trbojević dodaje da će nastaviti sa praksom nagrađivanja gostiju.

Pivnica Minhen urađena u autentičnom bavarskom stilu otvorena je u cilju donošenja kulture najrazvijenije nemačke regije u Suboticu, tačnije u Hotelsko kongresni i poslovni centar Galerija.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

2
Najruzniji u Nemackoj Odgovori
Pa gde bas u Minhen koji je najruzniji grad u celoj Nemackoj!
Sto je nisu poslali u Amsterdam, Pariz ili London?
vip Odgovori
Sa kog si ti marsa pao? Ruzan si ti a ne nemacka :)
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.