Komentara: 1
Pregleda: 5913

Uspešno održana šesta "Pivčijada"

26.07.2016. u 03:25h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalno okupljanje i takmičenje u spremanju kotlića "Pivčijada" održano je prethodne subote po šesti put.
Uspešno održana šesta "Pivčijada"

Park kod Puškinovog trga napunili su vrhunski kulinari kao i mnogobrojni građani željni kvalitetnog obroka iz kotlića.

Organizatori, mesna udruženja penzionera i invalida rada, uz podršku MZ Centar III i ovog puta su dokazali da uz veliku angažovanost mogu okupiti značajan broj naših sugrađana koji su željni okupljana ovakve vrste. Pošto je organizatore vreme ove subote poslužilo, broj takmičarskih ekipa je bio 14 dok se kotlić spremao i u velikom kazanu za sve zainteresovane građane.

Uspešno održana šesta "Pivčijada"

Uspešno održana šesta "Pivčijada"

Iako poenta ove akcije nije prvenstveno bio takmičenje treba napomenuti da je prvo mesto osvojila ekipa Veterani MZ Prozivka koji su po stručnom mišljenju tročlanog žirija kojim je predsedavao prošlogodišnji pobednik "Pivčijade", Dušan Simić, imao najkvalitetniji kotlić.

Uspešno održana šesta "Pivčijada"

Veliki odziv građana u prelepom ambijentu pod svodovima drveća u parku iza spomenika Oslobodiocima na Puškinovom trgu daje podstrek organizatorima da i u narednim godinama nastave i unaprede ovu tradicionalnu manifestaciju. Na kraju se svim takmičarima i prisutnim gostima zahvalio novoizabrani predsednik MU Penzionera Centar III Zoran Savić.

U nastavku možete pogledati album sa fotografijama.

Izvor: Subotica.com
Šesta "Pivčijada 2016" Šesta "Pivčijada 2016" Šesta "Pivčijada 2016" Šesta "Pivčijada 2016" Šesta "Pivčijada 2016" Šesta "Pivčijada 2016" Šesta "Pivčijada 2016" Šesta "Pivčijada 2016"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5913

Povezana vest

Povezane teme

pivčijada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.