Komentara: 0
Pregleda: 1432

Uspešan vikend za rvače Spartaka

21.03.2016. u 11:05h
Izvor: Subotica.com
Za dane vikenda održana su dva Kupa Srbije na kojima je subotički klub zabeležio zapažene rezultate. U subotu u Hali sportova u Subotici održan je 2. Kup Srbije za seniore, a dan kasnije u Somboru 1. Kup Srbije za pionire.
Uspešan vikend za rvače Spartaka

NA 2. Kupu za takmičare u seniorskoj konkurenciji Rk "Spartak" je ovaj put zauzeo treće mesto sa 23 boda, a za subotički klub nije  nastupio reprezentativac Davor Štefanek koji se priprema za Oimpijske igre u Riju. Pobednik drugog seniorskog turnira u rvanju je ekipa Partizana koja je sa 44 boda bila ubedljiva čak i u odnosu na drugoplasirani "Proleter" čiji su takmičari osvojili 31 bod. Reprezentativci Nemeš i Maskimović doneli su važne bodove svojoj ekipi i još jednom opravdali svoju klasu.

U redovima domaće ekipe najuspešniji je bio Dejan Franjković koji je osvojio zlatno u kategoriji do 98kg, u istoj kategoriji Emil Jaković je bio treći, u kategoriji do 85kg Lehel Balaž je bio drugi, u kategoriji do 80kg Kristofer Kovač treći, baš kao i Ervin Penjov u konkurenciji takmičara do 75kg.

Na turniru za pionire održano u nedelju u Somboru, RK "Spartak" osvojio je po dve zlatne, srbrne i bronzane medalje.

U kategoriji do 22kg Alen Salijević i Alen Kunji zauzeli su prva mesta, druga mesta su zauzeli Aleksa Kujundžić (36kg) i MIhajlo Maksimović (50kg), dok su treći bili Gustav Jovanović (37kg) i Marko Bondžić (45kg). Bez medalje je ostao Denus Terek koji je u kategoriji do 41kg zauzeo 5. mesto.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1432
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.