Komentara: 1
Pregleda: 2293

Uspešan nastup karatista Enpija na prvenstvu Evrope

07.04.2016. u 16:19h
Izvor: Subotica.com
Protekle sedmice u Nemačkoj održano je Prvenstvo Evrope u karateu. Na takmičenju su nastupile 24 države sa preko 1600 učesnika. Takmičari iz Karate kluba "Enpi" koji su nastupali za reprezentaciju Srbije ostvarili su izuzetne rezultate i osvojili ukupno 13 medalja.
Uspešan nastup karatista Enpija na prvenstvu Evrope

Zlatne medalje u borbama osvojili su juniorka Simona Ivković i mlađi senior Dejan Otašević. Što se tiče srebrnih medalja karatisti Enpija osvojili su tri medalje u pojedinačnoj konkurenciji - senior Kemal  Rabti (borbe), kadetkinja Sofija Arsić (borbe), pionir Stefan Ćeran (borbe), kao i seniorska ekipa koju su činili "Enpijevci" Kemal Rabti, Đorđe Vuković i Milan Poledica.

Medalje bronzanog sjaja osvojili su, u borbama, kadet Luka Stipić, kadetkinja Ines Barašević, mlađi seniori Vladan Grbić i Dragoslav Jovičić, senior Đorđe Vuković i u katama juniorka Helga Holović. Bronzana je bila i juniorska ekipa sastavljena od takmičara iz Subotice koju su činili Dejan Otašević, Vladan Grbić i Dragoslav Jovičić.

Proteklog vikenda održan je i prijateljski karate turnir u Republici Srpskoj gde je učešće uzeo i KK "Enpi", a osvojene u i dve medalje - Nemanja Belina (zlatna medalja u borbama) i Kevin Major (bronzana medalja u katama).

Predstojećeg vikenda karatiste Enpija očekuje nastup na turniru "Šabački pobednik".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 2293
Povezane teme

karate klub enpi

karate

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.