Komentara: 0
Pregleda: 2291

Uspeh mlađih selekcija HK "Spartak"

25.09.2012. u 17:01h
Izvor: RTV Yueco
Mlađe selekcije HK Spartaka dečaci 8 i 10 godina, zvanično su započeli novu sezonu turnirom koji je bio održan proteklog vikenda u Budimpešti. Turnir je bio podeljen u dva dana, tako da je jedna ekipa HK Spartak igrala u subotu, dečaci do 10 godina, dok je druga ekipa do 8 godina igrala u nedelju.
Uspeh mlađih selekcija HK "Spartak"

Prvog dana ovi mladi hokejaši nisu imali uspeha jer su od tri utakmice zabeležili sva tri poraza ali i pored toga svi u klubu su zadovoljni njihovim zalaganjem i požrtvovanjem u svakoj utakmici.Turniri u mađarskoj igraju se inače u tri gategorije A, B i C, tako da je HK Spartak dečake 2005 godište i mlađe prijavio u dve kategorije B i C, kao dve ekipe.Hokejaši koji igraju već dugo i čitavo leto su radili vredno bili su za klasu jači od svih svojih protivnika i ubedljivo su savladali svakog od njih.

Što se tiče ostalih selekcija HK Spartaka 12, 14 i 16 godina koji takođe igraju u fuziji sa HK Tisa Volan iz Segedina, počinju svoje obaveze u okviru svojih prvenstva.Ekipa do 12 godina počela je protekle nedelje svoje obaveze u prvenstvu ali subotički hokejaši imaju problem kada je u pitanju odlazak naših igrača u Mađarsku, jer prema pravilima svetske hokejaške federacije da bi određeni igrači nastupali u nekom drugom prvenstvu mora da postoji saglasnost srpskog hokejaškog saveza, od kojeg se još čeka odgovor.

Na kraju seniorska ekipa HK Spartak juče se okupila i počela treninge za predstojeću sezonu.I ove godine radi se na tome da se seniori pojačaju sa dva, tri igrača iz kanade i sa igračima 96 godište koji su se pokazali da mogu da isprate rad seniorske ekipe i koji će jednog dana činiti okosnicu ekipe.Još nije utvrđeno kada će sezona početi i koji će se klubovi takmičiti a ni kada će naši hokejaši dobiti led na stadionu malih sportova.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2291
Povezane teme

hokej klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.