Komentara: 51
Pregleda: 24171

Uslovna kazna za Alena Kurinu

09.10.2018. u 18:48h > 19:44
Izvor: Subotica.com
Uslovna kazna za Alena Kurinu

Odlukom Osnovnog suda u Subotici Alen Kurina osuđen je na šest meseci, uslovno dve godine, zbog posedovanja olovke pištolja koji je pre dve godine pronađen u njegovom stambenom prostoru.

- Završen je prvostepeni postupak protiv Alena Kurine, ali tužilaštvo i branilac još imaju pravo žalbe. Dobio je uslovnu osudu za krivično delo neovlašćeno držanje oružja i eksplozivnih materija i 100.000 dinara novčane kazne – kažu u Osnovnom sudu. - Olakšavajuća okolnost mu je uvažena jer do sada bio neosuđivan.

Podsetimo, za ovo krivično delo Alen Kurina je optužen pre dve godine kada je policija izvršila pretres njegove kuće. Tada je objavljeno da je razbijena najveća banda na području Vojvodine. Rečeno je i da je u kući u koju je policija upala pronađeno 42 kilograma narkotika, pretežno skanka i manja količina kokaina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 51
Pregleda: 24171

Povezane vesti

Povezane teme

Osnovni sud Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.