• Pregleda: 1923

Uskoro virtuelni Gerontološki centar

U Štutgartu je održana redovna godišnja konferencija u organizaciji Evropske socijalne mreže.
Uskoro virtuelni Gerontološki centar

Tema skupa je bila „ Zadržavanje i sticanje nezavisnosti i uključivanje u trećem dobu: uloga socijalnih usluga“, s ciljem da se navedu iskustva učesnika o načinima pružanja socijalnih usluga licima u poznom životnom dobu, sa naglaskom na što aktivniji pristup samih korisnika ustanova.

Gerontološki centar iz Subotice je predstavio svoje metode i rezultate rada sa starim osobama, a bilo je reči i Evropskim projektima za narednu godinu.

U planu je da se formira prvi virtuelni Gerontološki centar u Subotici, koji bi bio jedini i u svetu.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

5
karlo Odgovori
A kako ste smeli da objavite vest a da niste uslikali demokratu Ivanisevica? To vam on nece oprostiti :)
luka Odgovori
Pa u ovom gradu je i onako sve virtuelno. Virtuelno pozorište, virtuelno kristalno čisto Palićko jezero, virtuelni Y krak, virtuelni ultra mega giga moderni palto Zorana Đinđića, virtuelni korzo, virtuelno najsposobnija gradska uprava, virtuelno asfaltirane ulice..................u tom slučaju virtuelni gerontološki centar će biti samo trešnja na vrhu torte. *** cenzurisano ***
Limunada Odgovori
G. Nenade, da li bi mogli da radite i još neke stvari u ovom gradu u novoj preraspodeli mandata i direktorskih mesta što se uskoro očekuje u skupštini? Ja sam čuo da ćete biti direktor Direkcije, koje je jako bitno preduzeće za ovaj grad i voleo bih da tamo umnogome poboljštate priču jer to što se tamo radi sada i kako se radi mislim da nije niti menadžerski dobro niti neke druge stvari štimaju. Ako sam pogrešio u informaciji izvinjavam se.
Građanin Odgovori
Dosta nam je od grnotološki centara klubova ne žive u Subotici samo stari, dajte i nama mladima otvorite neko radno mesto neku mini firmu, smislite neki pametan projekat i mi treba da živimo.
ma da Odgovori
hahaha svaka čast luka, baš sam se lepo nasmejao.... još samo da počnu po prodavnicama i pijacama da prodaju virtuelnu hranu....u korak sa tehnologijom, valjda je to poenta.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.