Komentara: 22
Pregleda: 5952

Uskoro rušenje skeleta

16.01.2013. u 17:45h
Izvor: RTV Yueco
U roku od dve nedelje počeće radovi na rušenju betonskog skeleta koji se nalazi pored Otvorenog univerziteta. Izvođač radova je izabran, a rušenje jedino može da odloži žalba nekog od ponuđača radova koji je bio na tenderu, a nije dobio posao.
Uskoro rušenje skeleta

Ovakvom idejom Subotičani su zadovoljni s obzirom na to ovaj prizor nikoga ne oduševljava. Izvođač radova je izabran na tenderu koji je juče završen, ali zbog roka žalbe na koji imaju pravo ostali ponuđači, ime izvođača radova biće objavljeno nakon isteka tog roka. Ukoliko ne bude bilo žalbi, za nešto više od 10 dana može da se počne sa rušenjem.

Posle više od 15 godina, koliko je trajao spor između Grada Subotica i Novosadske firme Koltek, krajem prošle godine je izvršena eksproprijacija zemljišta na kom se nalazi skelet pored Otvorenog univerziteta, čime je grad postao vlasnik zemljišta, i čime su stvoreni preduslovi da se uđe u postupak rušenja skeleta.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 22
Pregleda: 5952

Povezane vesti

Povezane teme

betonski skelet

betonski kostur

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.