• Pregleda: 3610

Uskoro radovi na asfaltiranju Y kraka

U toku su zemljani radovi na izgradnji obilaznice poznatije kao Y krak, koja se proteže u dužini od 22 kilometra.
Uskoro radovi na asfaltiranju Y kraka

U izjavi za yueko televiziju, piar Koridora Srbije, Sanja Stavrić kaže da po međusobnom sporazumu izvođača radova na Sektorima 2 i 3 radove izvodi preduzeće AD ''Putevi Užice'', a i na Sektoru 1 ovih dana u toku su poslovi oko primopredaje deonice.

Dosadašnjeg izvođača radova ''Borovica – Transport '' zameniće preduzeće ''Putevi Užice'', koji će tako preuzeti kompletnu izgradnju Ipsilon kraka. U toku su radovi na 2. i 3. sektoru, dužine oko 11 kilometara.

Nakon zemljanih radova uslediće radovi na donjim nosećim slojevima kolovozne konstrukcije. Rok za završetak radova je 30.oktobar, a vrednost radova sa PDV-om je 2.020.896.273,79 dinara.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

8
Mc Odgovori
Aaa koliko samo slusam o tom zalosnom Y kraku ....Znamo da je Borovica ne sposoban i samo sam cekao kad ce "Uzicani" preuzeti posao.E da zaboravio sam od te cifre odbite onih 11km asfaltiranom pa da vidim realnu cenu :)
clouseau Odgovori
U jbt, ja sam mislo da je ovo blizu kraju ;)
madman Odgovori
Jupi, opet će biti gotovo!!!!
Malo ozbiljnije: da sam ja na njihovom mestu ne bi imao obraza da se pojavljujem sa ovom temom sve dok ne bude bilo gotovo!!Sram da ih bude!!!!
Ime Odgovori
ASFALTIRALI su 0 (NULA) metara za 2 godine......A GDE JE OBECANJE BIVSEG MINISTRA A BUDUCEG GRADONACELNIKA DA CE PODNETI OSTAVKU NA SVE FUNKCIJE AKO NE BUDE NISTA OD Y KRAKA DATO JOS PROSLE GODINE?! itd...
djole Odgovori
U redu je ovo ali molim vas samo sto nije sezona kupanja a obecali ste granicni prelaz na Backim Vinogradima.Dajte prvo to malo odradite da se Suboticani vise ne cvare satima na Horgosu ili Kelebiji samo zato sto zele da se osveze u Morahalom-u.
Cannibal Odgovori
"Dajte prvo to malo odradite da se Suboticani vise ne cvare satima na Horgosu ili Kelebiji samo zato sto zele da se osveze u Morahalom-u."

Ето шта су муке у Србији 2012. - инвестирање у инфраструктуру се сматра беспотребним јер не доноси никакву могућност за расипање новаца.

С друге стране, тражи се ЈОШ ЈЕДАН гранични прелаз јер два постојећа нису довољна да подмире све који јуре да потроше девизе у забавним парковима.

То нам говори да шкрти грађани имају доста новца у штеку, те да би их требало мало јаче ошурити порезима како би се подмирио дефицит у буџету и држава спасила од задуживања.
Dr Y Odgovori
Cannibal-e pocni da jedbes sam sebe!
rmpalija Odgovori
"Uskoro" govore već deset godina.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.