Komentara: 11
Pregleda: 4122

Uskoro početak IV faze izgradnje Narodnog pozorišta

21.11.2013. u 12:50h
Izvor: RTV City
Iz Gradske uprave juče je na adresu Pokrajine upućen predmer radova sačinjen za četvrtu fazu nastavka radova na izgradnji zgrade Narodnog pozorišta za novih, opredeljenih 85 miliona dinara.
Uskoro početak IV faze izgradnje Narodnog pozorišta

Ujedno, upućen je i zahtev za davanje saglasnosti za sprovođenje javne nabavke za izvođača radova. Taj postupak bi trebalo da bude okončan za najduže dva meseca, a početak radova predviđen je u prvim mesecima 2014. godine.

„Taj predmer se odnosi na sve one radove koji bi trebalo da budu izvedeni već početkom naredne godine i koji će u potpunosti dati sliku starog, zaštićenog dela.

Biće izvedena završna međuspratna konstrukcija, krovna konstrukcija starog dela, krovopokrivački radovi, oluci, malterisanje i krečenje fasade, postavljanje stolarije i značajniji unutrašnji instalaterski radovi, koji će kasnije omogućiti izvođenje enterijerskih radova“, izjavila je Snežana Pejčić, direktorka Direkcije za izgradnju grada, prilikom sinoćnjeg gostovanja u emisiji U sred srede.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 4122

Povezana vest

Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

Snežana Pejčić

Narodno pozorište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.