Komentara: 1
Pregleda: 1776

Uskoro energetska sanacija OiSŠ "Žarko Zrenjanin"

22.09.2020. u 14:26h
Izvor: Subotica.com
U okviru projekta "Energy efficient public power" koji se finansira kroz IPA program prekogranične saradnje Srbije i Hrvatske, u Osnovnoj i srednjoj školi "Žarko Zrenjanin" uskoro se očekuje početak radova na energetskoj sanaciji objekta koji će doprineti boljoj energetskoj efikasnosti i racionalizaciji troškova.
Uskoro energetska sanacija OiSŠ "Žarko Zrenjanin"

Saglasnost za izvođenje radova dalo je Gradsko veće na današnjoj sednici, a kako se navodi u obrazloženju odluke, projekat "Energy efficient public power" je zasnovan na uspostavljanju energetske efikasnosti javnih zgrada kroz primenu elektrana na obnovljive izvore energije, kao primer energetski održive i ekološki prihvatljive javne politike. Na ovaj način će se podići svest o važnosti zaštite životne sredine i potencijala za korišćenje energetske efikasnosti i solarnih panela.

U okviru projekta je predviđena adaptacija i sanacija OiSŠ "Žarko Zrenjanin", za šta je Grad Subotica zatražio saglasnost AP Vojvodine, u čijem vlasništvu se nalazi objekat.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1776
Povezane teme

OiSS Žarko Zrenjanin

energetska efikasnost

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.