Komentara: 6
Pregleda: 2788
Foto

Uručena priznanja najboljim trenerima za 2022. godinu u akciji „Yu Eco“ televizije

14.02.2023. u 11:22h
Izvor: Subotica.com
Sportska redakcija RTV "YuEco", na čelu sa urednicom Danijelom Pinter, po 24. put je proglasila najbolje trenere na lokalnom i republičkom nivou. Prigodna svečanost i dodela priznanja održana je u hotelu „Forum" gde su se okupili nagrađeni za ostvarene rezultate u 2022. godini, sportski radnici, članovi Lokalne samouprave, prijatelji i novinari.
Uručena priznanja najboljim trenerima za 2022. godinu u akciji „Yu Eco“ televizije

Na nivou grada  priznanja su zaslužili, Boris Arsić (Ženski fudbalski klub „Spartak"),  Ivica  Jevtić (Muški odbojkaški klub „Spartak"), Miloš Vucelić (trener gimnastičarki Sokolskog društva  „Spartak“),  posebno priznanje pripalo je Nikoli Stantiću, novinaru Subotičkih novina, dok su na republičkom nivou laureati otišli u ruke Dragutinu Topiću, Đerđi Vilagoš (atletika), Jovanu Damjanoviću i Radovanu Krivokapiću selektorima omladinske i kadetske fudbalske selekcije Srbije.

Uručena priznanja najboljim trenerima za 2022. godinu u akciji „Yu Eco“ televizijeNa početku prigodne svečanosti prisutne su pozdravili Jožef Pinter - direktor RTV „YuEco“ i Srđan Samardžić - član Gradskog veća, a potom su plakete nagrađenima uručile Danijela Pinter i Nataša Aleksić - član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu.

Za najboljeg trenera našeg grada proglašen je Boris Arsić, šef stručnog štaba Ženskog fudbalskog kluba „Spartak" sa kojim je u protekloj godini osvojio duplu krunu. Arsić je po peti put dobitnik ove nagrade.

Nagrada za trenera sa najbolje postignutim rezultatima pripala je zasluženo Ivici Jevtiću treneru Muškog odbojkaškog kluba „Spartak“. Odbojkaši Spartaka sa trenerom Ivicom Jevtićem u protekloj sezoni napravili su veliki rezultat. Samo igranje u finalu za titulu prvaka države bio je ogroman uspeh kako za same igrače tako i stručni štab. Dolaskom Jevtića u klub trebalo je mnogo toga sa se uklopi i sve kockice da se slože kako bi se došlo do rezultata i uspeli su u tome. Subotičani su stigli do  finala plejofa gde ih je u četiri susreta na pragu do šampinske titule zaustavila novosadska Vojvodina.

Uručena priznanja najboljim trenerima za 2022. godinu u akciji „Yu Eco“ televizijeZa rezultate i rad sa najmlađim takmičarima redakcija „Yu Eco“ televizije nagradila je Miloša Vucelića trenera gimnastičarki Sokolskog društva „Spartak“. Subotičke gimnastičarke beleže odlične rezultate, a ove godine pored pionirske i juniorske titule imaju i seniorsku prvakinju, Ninu Šabić.

Uručena priznanja najboljim trenerima za 2022. godinu u akciji „Yu Eco“ televizijePo odluci sportske redakcije RTV „Yueco“ najbolji treneri Srbije su Dragutin Topić i Đenđi Vilagoš selektori  koji predvode mlade talente srpske i svetske atletike, Andreu Vilagoš i Angelinu Topić, koje su u prošloj godini bile itekako uspešne.

Angelina Topić je proglašena za najbolju mladu sportistkinju Evrope u 2022. godini. U julu prošle godine Angelina je u Izraelu osvojila zlato na Evropskom prvenstvu za mlađe juniore, zatim je došla do bronze na Svetskom juniorskom prvenstv. Prvi veliki uspeh u seniorskoj konkurenciji ostvarila je na Evropskom prvenstvu u Minhenu.

Andrea Vilagoš postala je atletski Svetski prvak u konkurenciji juniora, u disciplini bacanje koplja, a pored ove titule bila je  najbolja na Balkanu i druga na Evropskom prvenstvu.

Uručena priznanja najboljim trenerima za 2022. godinu u akciji „Yu Eco“ televizijeOve godine „YuEco“ u okviru akcije dodelio je još dva specijalna priznanja na državnom nivou, a ona su pripala Radovanu Krivokapiću, selektoru kadetske fudbalske reprezentacije Srbije i Jovanu Damjanoviću, selektoru omladinskog nacionalnog fudbalskog tima.

Kadetska reprezentacija Srbije, koju predvodi Krivokapić, ostvarila je pobedu u dva kvalifikaciona kruga. U maju prošle godine učestvovali su na Evropskom prvenstvu do 17 godina koje je održano u Izraelu. Na putu do zlata zaustavili su ih vršnjaci iz Holandije i to nakon izvođenja penala. Jovan Damjanović selektor je omladinske fudbalske reprezentacije Srbije koja je krajem prošle godine odigrala kvalifikacije za Evropsko prvenstvo uz ostvaren maksimalan učinak. U 2022. godini Damjanović je u ulozi selektora osvojio drugo mesto na Memorijalnom turniru “Stevan Ćele Vilotić” održanom u našem gradu, a koji je bio jedan od najjačih u Evropi s obzirom na reprezentacije učesnice.  

Uručena priznanja najboljim trenerima za 2022. godinu u akciji „Yu Eco“ televizijePriznanje za sportskog radnika pripalo je  Nikoli Stantiću sportskom novinaru, koji već više od 25 godina, kroz svoje tekstove i druge aktivnosti promoviše sport i radi na popularizaciji ove grane društva.

Izvor: Subotica.com
Uručenje priznanja za najbolje trenere i sportske radnike Uručenje priznanja za najbolje trenere i sportske radnike Uručenje priznanja za najbolje trenere i sportske radnike Uručenje priznanja za najbolje trenere i sportske radnike Uručenje priznanja za najbolje trenere i sportske radnike Uručenje priznanja za najbolje trenere i sportske radnike Uručenje priznanja za najbolje trenere i sportske radnike Uručenje priznanja za najbolje trenere i sportske radnike
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 2788
Povezane teme

trener partizana

najbolji treneri

akcija najbolji treneri

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.