Komentara: 19
Pregleda: 13507

Uhapšeno sedmoro osumnjičenih za proizvodnju i distribuciju marihuane

02.07.2018. u 19:59h
Izvor: Subotica.com
Uhapšeno sedmoro osumnjičenih za proizvodnju i distribuciju marihuane

Novosadska i subotička policija, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom (BIA), zaplenila je više od 10 kilograma marihuane i uhapsila sedam osoba, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Uhapšeni su D. J. (36), M. B. (48), D. J. (41), D. Z. (32), F. K. (43), D. V. (37) i Lj. L. (36) sa područja Novog Sada, Subotice i AP Kosova i Metohije.

Pretresom stanova i vozila na više lokacija, kriminalistička policija pronašla je 10,7 kilograma marihuane, 44 grama heroina, 13 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, dve digitalne vage i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Po nalogu višeg javnog tužioca u Subotici, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni tužilaštvu.    

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 9 meseci
Komentara: 19
Pregleda: 13507
Povezane teme

marihuana

hapšenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.